Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisinden olay fragman! Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu gümbür gümbür geliyor!

Kağıt Ev dizisinden olay fragman! Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Kağıt Ev isimli dizinin fragmanı yayınlandı. Çekimleri bir süredir devam eden dizinin güçlü bir yapım olacağına yönelik beklentiler yüksek.

Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu hayranları yeni diziyi büyük bir heyecan ve merak ile bekliyor… İki isim de rol aldıkları her projeyi yukarıya taşıyan isimler ve yeni bir dizide bir araya gelmeleri de hayranlarını çok mutlu etti.

Kağıt Ev dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Star TV’nin diziyi ne zaman ekrana getireceği net olarak bilinmiyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki, kısa bir süre içinde dizinin başlaması beklentiler arasında.

Peki Kağıt Ev nasıl bir dizi? Hem beğeni toplayan fragmanı hem de detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları…

Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

Kağıt Ev dizisinden olay fragman! Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu gümbür gümbür geliyor! 7

Yapım: O3 Medya
Yönetmen: Şenol Sönmez