Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisinin ilk bölüm reytingleri ne iyi ne kötü!

Kağıt Ev dizisinin ilk bölüm reytingleri ne iyi ne kötü!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yeni başlayan Kağıt Ev dizisinin performansı çok merak ediliyordu. 2 sezondur Pazartesi akşamları Sefirin Kızı dizisi ekrana geliyordu. Ancak Star TV, Kağıt Ev dizisini pazartesi günlerine alınca, Sefirin Kızı da salıya kaydırıldı. Sefirin Kızı’nın finale 4 bölümü kaldığını hatırlatalım.

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı Kağıt Ev dizisi dün akşam ilk bölümü ile başladı. Özellikle çocuk oyuncu Helin Kandemir’in performansı dikkatleri çekti. Beşikçioğlu ve Fettahoğlu’nun yüksek performansları ile açılış yapan Kağıt Ev dizisinin reyting sonuçları da çok merak edildi.

Dün akşamın reyting sonuçları geldi ve Kağıt Ev dizisinin ne iyi ne de kötü denebilecek oranlar elde ettiği görüldü. Tüm kişiler kategorisinde 17. sırada yer alabilen Kağıt Ev dizisi bu performansı ile hayal kırıklığı yaratmış olsa da, AB’de 9. sırada yer alan dizi ortalama bir sonuç elde etmiş oldu. ABC1 grubunda da AB’ye benzer sonuçlar alan dizi günü 12. sırada tamamladı.

Kağıt Ev dizisinin bundan sonraki bölümleri reytingler konusunda daha net bilgiler verecektir. Hikayenin ilk başlangıçta bazı izleyicileri sıktığı görülürken, sonraki bölümlerde hikayenin de açılması ile diziye olan ilgi artacaktır.