Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur finale giderken muhteşem bir reyting başarısı kazandı!

Çukur finale giderken muhteşem bir reyting başarısı kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin reytinglerde hakimiyeti var. Ancak dizi yayınlanmadığı zamanlarda Çukur dizisi öne çıkıyor. Dün akşam da Uyanış Büyük Selçuklu’nun tekrar bölümü vardı.  125. bölümü yayınlanan Çukur dizisinin tüm kategorilerde birincilik elde etmesi muhteşem bir başarı olarak görülüyor…

Finale giden bir dizinin tüm kategorilerde ilk sırada gelmesi, 4. sezonda da yapımın ne kadar çok ilgi gördüğünün bir kanıtı oldu. Çukur dizisi Mayıs sonunda final yapacak ve iyi reytingler almaya da devam edecek.

Hikayesi artık izleyicileri sıkmaya başladığına yönelik sosyal medyada birçok paylaşım yapılan Yasak Elma dizisinin ise reytinglerde iyi sonuçlar alması dikkatleri çekiyor. Dün akşam tüm kategorilerde 3.sırada yer almayı başaran dizi adeta 5. sezona göz kırpıyor. Dizinin yeni sezonu olup olmayacağı henüz belli değil.

Maraşlı dizisi ise geçen haftaya oranla yükseliş sergiledi… atv’nin sevilen dizisi tüm kategorilerde ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek güçlü bir konumda olduğunu gösterdi. Totalde günü 6. olarak tamamlayan dizi, AB grubunda ise 4. sırada yer aldı. ABC1’de dizi 7. olarak günü tamamladı.

İlk bölümü yayınlanan Star TV dizisi Kağıt Ev’in reytingleri ise ne iyi ne de kötü geldi… AB ve ABC1 gruplarında daha iyi sonuçlar alan dizi totalde günü 17. sırada bitirdi.

AB’de 9. olan dizi, ABC1’de ise günü 12. olarak tamamladı.

İşte 19 Nisan pazartesi akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Çukur finale giderken muhteşem bir reyting başarı kazandı! 1