Ana sayfa TV Programları Kimse beklemiyordu! Eda Ece’ye ‘Maske Kimsin Sen?’ programında Yasak Elma sürprizi!

Kimse beklemiyordu! Eda Ece’ye ‘Maske Kimsin Sen?’ programında Yasak Elma sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile beğeni toplayan Eda Ece, bir kaç hafta önce yayına giren ‘Maske Kimsin Sen?’ programında da jüri üyesi olarak yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde 2. kez koronavirüse yakalanan oyuncu, karantinası bitince yeniden sete döndü.

Oyuncu, Fox TV’de ekrana gelen yarışma programında bu hafta kendisini çok şaşırtan bir gelişme ile dikkatleri çekti. Eda Ece, ‘Maske Kimsin Sen?’ programında eğlenceli yorumlarıyla ekran başındakileri de keyiflendirmekte. Yasak Elma’da Yıldız olarak izleyenleri çok güldüren oyuncu, renkli ve enerjik kişiliği ile yarışma programında da ilgiyle takip ediliyor.

Kıyafetleri, saçı, makyajı ile de çok konuşturan Eda Ece, bu haftaki mor kostümüyle de adeta yarışmacılardan rol çalıyordu. Heyecanlı gecen programın ardından, bir ünlü ismin açıklanmasıyla en büyük şaşkınlığı Eda Ece yaşadı!

Zira, Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda projeye dahil olan ve Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz çıktı maskenin altından!

Kimse beklemiyordu! Eda Ece'ye 'Maske Kimsin Sen?' programında Yasak Elma sürprizi! 7

Bir süredir aynı sette yanyana oynamalarına karşın Biran Damla Yılmaz, ‘Maske Sen Kimsin?’deki ‘ayna’ kostümlü kişinin kendisi olduğunu hiç bir şekilde hissettirmemiş anlaşılan!

Eda Ece, o geceden bir anın fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı… Ece, maskenin ardından Biran Damla Yılmaz’ın çıkmasına herkesten çok şaşırdı. Rol arkadaşı ile bu kez yarışma programında da bir araya gelen Ece’nin, Yılmaz’ı gördüğü andaki şaşkınlığının ardından ağlamamak için kendisini zor tuttuğu da görülmekte.

İşte o ilginç anlar…