Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimdeki Deniz biraz düşüşe geçine yeri hemen Adı Zehra ile dolduruldu

Kalbimdeki Deniz biraz düşüşe geçine yeri hemen Adı Zehra ile dolduruldu

tarafından ker_def

Adı Zehra dizisi ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında 24 Şubat Cumartesi günü buluşacak… Kanal bu uğurda iyi bir izleyici kitlesi olan Kalbimdeki Deniz’i pazartesi günlerine kaydırdı…

Adı Zehra dizisinin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.. İşte Vatan gazetesi tv eleştirmenlerinden Oya Doğan’ın diziyle ilgili yazısı:

Adı Zehra başlıyor

Geçen sezon başladığında zirveye yerleşen Kalbimdeki Deniz, bu sezon biraz düşüşe geçti. 57 haftadır ekranda olan dizi gelecek haftadan itibaren gün değişikliğine gidiyor. Kalbimdeki Deniz artık pazartesi akşamları ekrana gelecek. Söz, Çukur, Siyah Beyaz Aşk rekabetinin zorlu geçtiği pazartesi akşamı Kalbimdeki Deniz’in işi zor olacak görünüyor. Cumartesi akşamı Kalbimdeki Deniz’in yerini ise NTC Medya’nın yapımı, Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu’nun senaryosunu, Taner Akvardar’ın yönetmenliğini, Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan, İnanç Konukçu, Seda Güven ve Emre Kıvılcım’ın başrollerini üstlendiği Adı Zehra dizisi alacak. Adı Zehra; Frankfurt’da tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen, 22 yaşındaki Zehra’nın, Almanya’daki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden öyküsünü anlatıyor. Her iki diziye de iyi şanslar!