Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi için mendillerinizi hazırladınız mı?

İstanbullu Gelin dizisi için mendillerinizi hazırladınız mı?

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında Cuma akşamları izleyicilerle buluşan İstanbullu Gelin hakkında Vatan gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan’ın yazısı:

İSTANBULLU GELİN İÇİN MENDİLLERİ HAZIRLAYIN!

İstanbullu Gelin geçen sezonun başından beri en istikrarlı giden dizilerden biri… Her zaman AB ve ABC1 kategorilerinde zirvede oturuyor. Hikaye tam bitti dediğimiz yerde öyle bir hamle yapıyor ki, bölümün nasıl akıp gittiğini anlamıyorsunuz. Özellikle bu sezon senaryosunun çok doğru hamleler yaptığını, diyalogların karakterleri gerçekten yaşattığını düşünüyorum. Yan karakterlerin hikayelerinin de açılmasıyla çoklu drama tadını aldığımız bir iş geliyor ekrana…

Zaten yönetmen Zeynep Günay Tan bu konuda usta! Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin her karakterini sevmemizi sağlayan gizli kahramandı. Bu hafta ekrana gelen bölümün finali acı verdi. Zira Begüm ölerek diziye veda etti. Emir annesiz kaldı. Bu da konağın durumunu değiştirecek. Çünkü bir yanda annelik hayali kuran Süreyya var. Diğer tarafta annesiz kalan Emir… İşte bu ikili birbirilerinin ilacı olacaklar gibi görünüyor. Ama önce Emir’in acısı gelecek. Cuma akşamı ekrana gelecek olan bölümde çok ağlayacağız çok… Mendilleri hazırlayın!