Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özberk, Bir Annenin Günahı dizisiyle dönüyor… Kadroda sürpriz isimler var!

Özge Özberk, Bir Annenin Günahı dizisiyle dönüyor… Kadroda sürpriz isimler var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özberk, ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Kalbimdeki Deniz isimli diziyle gelmişti. 2016-2018 sezonunda yayınlanan diziden sonra Çağan Irmak’ın Bizi Hatırla isimli filminde oynayan Özberk, yeniden ekranlara dönüyor.

Özberk’in oynayacağı Bir Annenin Günahı dizisi, yine bir dram dizisi. Özge Özberk ile birlikte dizide rol alan isimler de dikkat çekmekte. Genç ve başarılı isimlerin yanı sıra usta isimler de yer almakta. Projenin bir başka sürprizi ise Nefise Karatay.

Uzun yıllar TV’de sunuculuk yapan Karatay, sinema ve dizilerde de rol almaktaydı. Ancak 2015 yılından beri dizilerde oynamadı. Oyuncu 2012 yılında evlenmiş ve Maya isimli bir kızı olmuştu.

Limon Film tarafından çekilen dizinin kanalı da belli. Bir Annenin Günahı dizisi Kanal D’de yayınlanacak. Mehmet Aslantuğ’un da projede yer alacağı gündeme gelmişti ancak Gazeteci Birsen Altuntaş’ın diziyle ilgili twitter hesabından verdiği bilgide Musa Uzunlar ile anlaşıldığı öğrenildi.

Aslında çekimleri pandemi öncesinde başlamıştı ama yaşanan karantina sürecinde ara verilmişti. Bu hafta sonu yeniden çekimlerin başlayacağı dizinin kadrosundaki isimler şöyle:

Özge Özberk, Emre Kınay, Musa Uzunlar, Pamir Pekin, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Onuryay Evrentan, Ayça İnci, Alihan Türkdemir ve Nefise Karatay.

Uyarlama bir dizi olacak olan Bir Annenin Günahı’nın senaryosunu usta senarist Ahmet Yurdakul yazarken, yönetmenliğini ise Filiz Pakman yapıyor.