Ana sayfa Dizi İzle Kalk Gidelim 52. Bölüm – Ailece sofra sohbeti

Kalk Gidelim 52. Bölüm – Ailece sofra sohbeti

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisi TRT1 ekranlarında yolculuğuna devam ediyor. 5 Ocak Cumartesi günü dizinin 52. yeni bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümünde önemli sahneler vardı. Bu sahnelerden bazıları youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 52. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz. Peki 52. bölümde neler yaşandı? Dikkat çeken detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Meryem’in Nurcan’ın kardeşinin Ercan olduğunu bilmesi, Mustafa Ali ile Nurcan’a iyice panik yaptırır. Panik yapan biri daha vardır tabi; o da Ercan. Ercan, topuklayıp köyden kaçmaya çalışsa da Sadık onu enseleyip Meryem’in önüne atar. Nurcan ile Mustafa Ali farklı bir plan yapmak zorundadır.

Artık yakalanmaları ve aile içinde böylesi bir oyunla ifşa olmaları an meselesidir. Nurcan ile Mustafa Ali, kurtuluş yolunu Meryem ile kendi ailesini barıştırmaktan geçtiğini düşünürler. Bunun için değişik atraksiyonlara girdikçe Meryem ve Seyfettin cephesinde farklı karşılık bulurlar. Diğer yandan Seyfettin’in başına beklenmedik bir dert açılır.

Hacı Hüseyin’in baba yadigarı, gözü gibi baktığı, gün gelecek sana emanet edeceğim dediği köstekli saatini bir kaza sonucu kırar ve dünyası başına yıkılır. Babasına hissettirmeden bu antika saati tamir ettirmek bir yana babasına da saati unutturmak için hayli zorlu bir maceranın içine atılır.

Ona bu macerada Sevda yardım edecektir. Şakir ile Veli ve Duru ile Dudu cephesinde hasret iyice artmıştır. Bu hasreti gidermenin yolunu Şakir bulur ve kızlara yeni telefon alır fakat bu telefonları kızlara nasıl ulaştıracaklardır? Bunun cevabını ararken başka bir engelle karşılaşırlar.