Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 87. bölüm fragman, özet, canlı izle! Meryem Krizi fırsata çevirdi!

Kalk Gidelim 87. bölüm fragman, özet, canlı izle! Meryem Krizi fırsata çevirdi!

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisi 87. yeni bölümü ile 23 Kasım Cumartesi günü TRT1 ekranında saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy’un başrolündeki dizide önemli sahneler var…

Kalk Gidelim 87. bölüm canlı izle…

Meryem krizi fıırsata çevirecek. Seyfettin ve Mustafa Ali, Meryem’e yardım edecek. TRT1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim’in 87. yeni bölümünü 23 Kasım saat 20.00’de yukarıdaki canlı izleme linkini tıklayanak izleyebilirsiniz.

Peki 87.yeni bölümde neler olacak? Diğer detaylar haberimizde….

MERYEM KRİZİ FIRSATA ÇEVİRİYOR…

Her bölümü merakla beklenen, komedisi ve güçlü aile hikayesiyle izleyicilerine kahkaha dolu anlar yaşatan, ekranların en organik dizisi “Kalk Gidelim”de Meryem nikah masasında Behice ve Samim’i görünce fenalaşır.

Sahte evlilik baskınında Samim’in evli olduğu herkes tarafından duyulunca ev bir anda karışır. Tüm bunlardan sorumlu tutulan Şakir, Sevda’ya küser ve baba evine gider. Meryem’in evinde Seyfettin bir pot kırar ve “Biz karşıda Meryem’in neler yaptığını ispatlamak için durduk” deyince Hacı olayı çözer ve Mustafa Ali ile Seyfettin’i de paylar.

Kalk Gidelim 87. bölüm fragmanı:

Behice ve Badegül, hasta yatan Meryem’e bakmak için yarışa girecektir. Meryem kalbi tutup da baygınlık geçirme sonrasında etrafında her şey değişmeye başlar.

Seyfettin, Sevda, Mustafa Ali ve Nurcan’a, Meryem’e karşı yaptıkları hatayı telafi etmeleri için öyle bir görev verecektir ki bu işten en çok Meryem mutlu olacaktır, ta ki tüm gerçekler ortaya çıkana kadar.

‘‘Kalk Gidelim’’ 23 Kasım Cumartesi saat 20.00’de TRT1’de!

Kalk Gidelim 87. bölüm canlı izle…

KÜNYE
Yapım : Staff film
Yapımcılar :Eyüp Üstün
Yönetmen :Yahya Samancı
Hikaye :GülizKucur
Senaryo : Cüneyt İnay ve Oktay Berber

Oyuncular : Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, AndreyPolyanın, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, EbuhanTırtar, Gülderen Güler Ve BayazıtGülercan gibi sevilen isimler yer alıyor.