Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 90. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalk Gidelim 90. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisi TRT1 ekranında 3. sezonuyla yoluna devam ediyor. Dizinin 90. yeni bölümünü 14 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyebilirsiniz. Türkiye’nin en organik dizisi olarak yola çıkan,hayvan dostu yapımda kahkaha attıran, ekran başında mutlu eden sahneler izleyebilirsiniz.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin’in rol aldığı geniş bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin 90.bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 89. son bölümde neler yaşanmıştı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz. Şerif, Behice’yi istemek için Meryem’lere gelmez ve söz meselesi ortada kalır.

Nurhatçe anneanne ve dedesinin yanına gitmiştir. Sevda ve Seyfettin Nurhatçe’nin yokluğunda ortalığın karışmaması için herkesi idare etmek isterken, yakalanmamak için çaba göstereceklerdir.

Nurcan peşini bırakacak gibi değildir. Meryem Behice’ye karşı haklı çıktığını düşünürken olaylar tahmin edildiğinden farklı gelişecektir.

Sefer, Perihan’ın baskısına dayanamaz ve fabrikayı yönetmesi için Şakir’e 2 günlüğüne izin verir. Ercan ve Efe, Şakir’i bu süreçte yalnız bırakmayacaklardır.

KÜNYE
Yapım : Staff film
Yapımcılar :Eyüp Üstün
Yönetmen :Yahya Samancı
Hikaye :GülizKucur
Senaryo : Cüneyt İnay ve Oktay Berber
Oyuncular : Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, AndreyPolyanın, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, EbuhanTırtar, Gülderen Güler Ve BayazıtGülercan gibi sevilen isimler yer alıyor.