Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizi hayranları hesap soruyor; Dudu’nun bebeğine ne oldu?

Kalk Gidelim dizi hayranları hesap soruyor; Dudu’nun bebeğine ne oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisi Perşembe akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümü de heyecanlı anlara sahne olacak. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı dizide Sena Çakır ise Dudu karakterine hayat veriyor.

Başarılı performansı ve güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncunun bebeğine ne olduğunu dizi hayranları sosyal medyada soruyor. “Dudu’nun çocuğunu içeride mi unuttunuz?” diye esprili bir dille senaristlere gönderme yapan Kalk Gidelim hayranları, sıklıkla bu durumu sosyal medyada hatırlatıyor.

Eğlenceli hikayesi ile yoluna devam eden dizi, Cumartesi günlerinden Perşembeye alınmasıyla ciddi bir izleyici kaybı yaşamıştı. Henüz toparlanamayan Kalk Gidelim’in 127 bölümü geride kaldı. 12 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 128. yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Kalk Gidelim dizisinin 128. bölüm 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz. Haberimizin devamında diğer ayrıntıları da bulabilirsiniz:

128.bölümde başka neler izleyeceksiniz?

Borcuna karşılık ineklerini İsmail’e veren Seyfettin rahatladığını düşünse de başına büyük bir sorun açacağının farkında değildir. İneklerin İsmail’e geçmesi, Meryem ve İsmail’ i aynı masada buluşturacaktır.

Nurcan, Seyfettin’e Mumu’nun İsmail’den aldığı bir yıllık CEO’luk parasını verip borçtan kurtulabileceğini söyler. Mumu, İsmail’den aldığı bir milyon sekiz yüz bin lirayı değerlendirip iki milyonun üzerine çıkarmıştır. Seyfettin kardeşinin bir yıllık emeğini almak istemez. Bunun üzerine aile olmanın önemine vurgu yapan Nurcan, Seyfettin’ i hem duygulandırır hem ikna eder.

Şakir, evde annesinin unutkanlığının sebebini bulmaya çalışırken kendini yorgun hisseder ve Perihan’ın vitamin diye yuttuğu haplardan yutar. Komedi başlamıştır. Ercan’la buluşup ona verdiği parayı almaya giden Şakir hapların etkisiyle her şeyi unutur ve ortadan kaybolur.

Kalk Gidelim dizi hayranları hesap soruyor; Dudu'nun bebeğine ne oldu? 7

Kelle İsmail ahırı geri vermek niyetinde olmadığını, işi karlı buluğunu ve faaliyetlerine sütçülüğü de eklediğini söyler. Seyfettin buna ihtimal vermez ama İsmail, müşterilerini bile bulmuştur. Bu müşteriler Meryem ve Sadık’ tan başkası değildir. Duruma ikna olmayan Seyfettin, İsmail’ in Meryem’ le el sıkıştığını görünce buna inanır. Oysa İsmail o kadar usta bir ticaret erbabıdır ki Meryem’i de Seyfettin’ de aynı anda faka bastırmıştır.