Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu Kasım’da plaj pozu, Hazar Ergüçlü’nün dikkat çeken saati

Burçin Terzioğlu Kasım’da plaj pozu, Hazar Ergüçlü’nün dikkat çeken saati

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen ve başarılı iki oyuncusu. Birisi şu sıralar yeni dizisiyle ekrana geliyor, diğeri ise uzun süredir ortalarda yok! Hazar Ergüçlü, Netflix’in Hakan Muhafız dizisinin ardından yeniden ekrana döndü. Burçin Terzioğlu’nun ne zaman döneceği ise belli değil ama hayranları merakta. İki ünlü ismin son sosyal medya paylaşımlarına bir bakalım…

İlk olarak Alev Alev isimli dizisi geçtiğimiz hafta ekranlara gelmeye başlayan Hazar Ergüçlü’nün saat vurgulu paylaşımına bakalım. Oyuncunun paylaştığı fotoğrafına saati yazması şaşırttı ama dikkatle bakanlar kolundaki saati farketti.

Çaktırmadan saatinin reklamını da yapan Hazar Ergüçlü’ye ne tür yorumlar geldi bilemiyoruz, zira oyuncu tüm paylaşımlarını yoruma kapatmakta! Show TV’deki Alev Alev dizisinde Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz ile başrolde oynayan Ergüçlü, başarılı performansıyla yine dikkatleri çekmekte.

Son paylaşımını ise aşağıda görebilirsiniz…

13:57⚡️

Burçin Terzioğlu Kasım'da plaj pozu, Hazar Ergüçlü'nün dikkat çeken saati 8

Poyraz Karayel dizisinde oynadığı Ayşegül ile hala hafızalarda olan Burçin Terzioğlu, uzun zamandır ekranda yoktu. Geçtiğimiz haftalarda ise Menajerimi Ara dizisine konuk olarak hayranlarına da bir bölümlük de olsa sürpriz yaptı.

Terzioğlu ayrıca Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde rol almıştı. Tıpkı Hazar Ergüçlü gibi. Oyuncunun herkes setlerdeyken hala bir projede yer almaması hayranlarını üzüyor. Terzioğlu ise Kasım ayında plajdan verdiği pozla dikkat çekiyor…
????

Burçin Terzioğlu Kasım'da plaj pozu, Hazar Ergüçlü'nün dikkat çeken saati 9