Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi 55. yeni bölümde Veli’den Canberk’e teklif var!

Kalk Gidelim dizisi 55. yeni bölümde Veli’den Canberk’e teklif var!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında büyük ilgiyle izlenilen, usta oyuncu kadrosuyla izleyicilerine aile olmayı keyifli bir şekilde aktaran ‘Kalk Gidelim’ ‘de Dal ailesi Canberk’e kol kanat geriyor.

Kalk Gidelim’de bu hafta neler olacak? Dizinin yeni bölümü 26 Ocak Cumartesi akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak. Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Onur Seyit Yaran, Can Kıran,  Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

İşte 55. yeni bölümden ilk görüntüler:

Seyfettin ile Mustafa Ali başta olmak üzere tüm aile Canberk’e siper olup koruma altına alır. Fakat kız tarafının gıyabi düğünde takılan altınları göndermesiyle aile içinde başka bir huzursuzluk baş gösterir. Seyfettin, Mustafa Ali ve Nuriye altınların pay edilmesi meselesinden birbirine girerler. Üstüne bir de altınlar kaybolunca üç kardeş baba evinde birbirlerini suçlar.

Hacı Hüseyin ise çocuklarını altınlar için bu kadar hırslı gördükçe üzülür. Çocukların meselesine karışmayan Hacı Hüseyin, Hatice’ye Veli ile Şakir’i çağırtıp torunlarıyla evlenmelerini onayladığını söyler. Gençler bu karar sonrası çok sevinir…

Bu sırada Şakir’in daha önce kan verdiği hastaneden tahlil sonuçları gelir ve acil olarak hastaneye çağrılır. Tekrar tetkikler yapılır ve kalbinin hassas olduğu her an ölümcül bir sıkıntı olabileceği söylenir. Bunu öğrenen Şakir, bu şekilde evlenip de Dudu’yu genç yaşta dul bırakamam deyip içi kan ağlasa da kendisini Dudu’dan soğutmanın yollarını arar. Şakir’in yapacağı türlü atraksiyonlara Dudu ve diğerleri bir anlam veremez.

Meryem, ev arayan Badegül’e kendi evlerinden birini vermek ister. Bunu Halim’in kabul etmeyeceğini bildiğinden kendi evlerinden birini kiralatmak için bir formül düşünürken Ercan’ın kendi çıkarını düşündüğü parlak fikirleriyle karşılaşır. Canberk borcunu ödemek için önce iş arar, bakar olmaz sonra Veli, Canberk’e ortaklık teklifi götürür. Bu durum tabi en çok kendisini ortak etmeyen Şakir’i üzecektir.