Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi sabun gibi her hafta eriyor, final yakın mı?

Kalk Gidelim dizisi sabun gibi her hafta eriyor, final yakın mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kalk Gidelim dizisi TRT1 ekranında ilk 3 sezonu ile başarıyla ekranda yer aldı. 4. sezonun ortasında ise gün değişikliğine gidilen dizi artık Cumartesi akşamları değil, Perşembe akşamları izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor’dan sonra bir başka güçlü dizi Alev Alev’in de önceki hafta başlaması ile birlikte Kalk Gidelim’in reytingleri iyice düşmeye devam ediyor.

Cumartesi akşamları Gönül Dağı dizisine yer veren TRT1, yapımın büyük beğeni toplaması ile iyi reyting oranları yakaladı. Kalk Gidelim, Gönül Dağı kadar çok izleyici toplayamıyordu. Ancak dizinin kemik bir izleyici kitlesi de vardı. İşte Kalk Gidelim’in bu kemik izleyici kitlesi erimeye devam ediyor.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer gibi tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, her geçen hafta dizi eski günlerini arar bir duruma düşmekte.128. bölümü dün akşam yayınlanan Kalk Gidelim dizisi, totalde 2 reytinge kadar düştü ve 25. sırada yer aldı.

Cumartesi akşamları yayınlandığında AB grubunda çok iyi performans sergileyen ve ilk 10’a bile girebilen dizi, dün akşam 2.15 reyting ile ancak 19. sırada kendisine yer bulabildi. Dizinin ABC1 grubunda ise 2.49 reyting ile 20. sırada yer alması, büyük düşüşün devam ettiğinin göstergesi oldu.

AB ve ABC1 gruplarında da kemik izleyicilerini diğer programlara kaptıran Kalk Gidelim dizisi, her geçen hatfa sabun gibi eriyor.. TRT1 ekranında olmasa final yapması kaçınılmazdı. Ancak dizinin eğlenceli hikayesi ile devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Kalk Gidelim dizisinin 19 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 129.bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekilmekte olan dizinin eğlenceli bölümlerinden birisi daha önümüzdeki hafta izleyicilerle buluşacak. İşte 129. bölüm fragmanı: