Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi yeni gününde reytingleriyle eskiyi arattı!

Kalk Gidelim dizisi yeni gününde reytingleriyle eskiyi arattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisi gün değiştirdi. Peki yeni günü perşembe TRT1 dizisine yaradı mı? Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlier ve Mehtap Bayri gibi isimleri başrolde buluşturan dizi, 4. sezonuyla yoluna devam ediyor. Dün akşama kadar hep Cumartesi akşamlarının eğlencesi olan Kalk Gidelim, TRT1’in son kararı ile Perşembe gününe alındı. Dizinin yerine ise Gönül Dağı yarın başlayacak.

Peki gün değişikliği sonrasında Kalk Gidelim’in durumu nasıl? İşte bu sorunun yanıtını reyting sonuçları veriyor. Dizinin 123. bölümü 10 Ekim Cumartesi akşamı yayınlandı. Totalde 12., AB’de 4.ve ABC1’de ise 7. sırada yer alan dizi, yeni gününde büyük düşüş yaşadı.

Kalk Gidelim dizisinin tüm kategorilerde izleyici kaybettiği sonuçlara yansıdı. Cumartesi günü 3’lü reytingleri bulabilen dizi, Perşembe günkü 124. bölümünde ise, reytinglerde hatırı sayılır bir miktar geriledi. Tüm kategorilerde yaşanan bu düşüş sıralamada da kendisini gösterdi.

Totalde 16. sıraya kadar inen dizi, AB grubunda ise 10. olabildi. ABC1’de 15.sırada kendisine yer buldu. Bu sonuçlar da gösteriyor ki dizinin kendi gününde büyük bir izleyici kitlesi vardı. Bu kitle de uzun süredir desteklerini sürdürüyordu. Ancak gün değişikliği ile bu kitlenin bir bölümü artık ekranda yok.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümleri de izlenecek. Reytingler yeniden yükseliş yaşar mı bilinmez, ancak dizinin yine de büyük bir kitleyi yeni güne taşıdığını da söylemek yanlış olmayacaktır. Yani küçük bir düzeltme ile Kalk Gidelim eski reyting performansına geri dönebilir.

İşte Kalk Gidelim dizisinin 22 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 125.bölümünden ilk görüntüler: