Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizisinde kime niyet kime kısmet durumu!

Kalk Gidelim dizisinde kime niyet kime kısmet durumu!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” yüz yirminci bölümüyle ekranlara geliyor. 19 Eylül Cumartesi günü izleyicilerle buluşmakta olan Kalk Gidelim’in yeni bölümünde neler olacak? İşte yeni bölümden detaylar:

Mustafa Ali Kelle İsmail’le birlikte karakolda sabahlar ama bir sonuç alamaz. İsmail’in kızı Yasemin ise Halim ve Badegül çifti ile birlikte sabahlar. Yasemin sabaha kadar uyumaz ve zor geçen gece Yasemin’e kabus olacak diye düşünülürken, Halim ve Badegül’e kabus olur. Ercan’ın Akyada’ da olduğunu öğrenen Sadık her yere, tanıdığı tüm esnafa, otellere haber salınca Ercan’ ın nerede olduğunu çarçabuk öğrenir. Meryem’le birlikte Ercan’ın peşine düşerler.

Mustafa Ali sabahın ilk ışıklarında eve döner. Ancak eve geldiğinde çok büyük bir olayla karşılaşır. Herkesin uyuduğu saatlerde ev soyulmuştur. Her yer bomboştur. Mustafa Ali ortalığı ayağa kaldırır. Bu olay sonunda evde komik anlar yaşanır. Duru’nun, internet satışı yapan gıda şirketi faaliyete başlayınca biranda neye uğradığını şaşırır.

Türkiye’nin dört bir yanından sipariş yağmıştır. Karakoldan çıkan Kelle hemen kızını arar. Ancak kız kayıptır. Kızın kaybolduğunu öğrenen Mustafa Ali, bahçede Kelle İsmail’i görür. Mumu, kızın kaybolduğunu İsmail’den saklamaya çalışsa da Seyfettin köy grubuna gelen ortak mesajı İsmail’e okumuştur.

İsmail evden gidince bahçedeki çukuru kapatmayı kafasına koyan Seyfettin, dozerle toprağı çukura ittirmeye başladığında çukurun dibinde birinin var olduğundan haberdar değildir.

Kalk Gidelim yeni bölümüyle 19 Eylül Cumartesi Saat 20.00’de TRT 1’de…