Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizi hayranları isyanlarını dağa taşa yazdı ama atv’nin umurunda değil!

Kalp Yarası dizi hayranları isyanlarını dağa taşa yazdı ama atv’nin umurunda değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları ekrana gelen Kalp Yarası dizisinde 30 bölüm geride kaldı. Çıkan iddialar dizinin 31. bölüm itibariyle final yapacağını gösteriyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin düşük gelen reytingleri nedeniyle final kararı alındı.

Kalp Yarası dizisi için 21 Şubat son gün.. Dizi hayranları ise final kararının duyulması ile birlikte sosyal medyadan büyük tepki gösteriyor. Dizinin 30. bölümünün yayınlandığı 7 Şubat pazartesi akşamı bu tepkiler doruğa çıktı. Dizinin sıkı takipçileri isyanlarını adeta dağa yazdı, taşa yazdı ama atv bunu görmezden geldi.

Kalp Yarası dizisi için final ihtimalini bile düşünemeyen tutkulu hayran kitlesi, şimdi bu final gerçeği ile yüzleşemiyor… Kalp Yarası dizisi hayranları üzüntüyle son bölümü bekliyor. Twitter ortamında 100 bine yaklaşan Kalp Yarası mesajları dizinin hayranlarının ne kadar güçlü bir sosyal medya etkileşimi yarattığını gösteriyor. Yapımcı Süreç Film ile birlikte tepkiler atv’ye gidiyor.

“Haftaya fragmana final yazacaksınız ve kıyamet kopacak” diye yorum bırakan dizi hayranları, Kalp Yarası’nın erken final yaptığını ve harcandığını düşünüyor. Dizinin hayranlarından birisi duygularını şu sözlerle ifade etti ve birçok kişinin de düşüncesine tercüman oldu:

“Finale kadar, bebeksi çiftimi şöyle baştan sindire sindire, doya doya, güzelliklerine boğularak azıcık da hüzünle izleyeceğim. Kendimi vedaya hazırlayacağım zira hiç hazır değilim.”

Kalp Yarası dizi hayranları isyanlarını dağa taşa yazdı ama atv'nin umurunda değil! 7

“Final ertelensin, Kalp Yarası devam etsin” diye mesajlar yazan izleyiciler, atv’nin karar değişikliği yapmayacağını da gayet iyi biliyor. Antakya’da çekilen dizinin düşük reytingler nedeniyle zarar etmesi üzerine alınan final kararından izleyicilerin tepkilerine rağmen geri adım beklenmiyor.

21 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Kalp Yarası dizisinin 32. bölümüne doğru adım adım gidilirken, dizi hayranları ise atv’nin kararından vazgeçmesini arzu etse bile bunun pek de mümkün olmadığını biliyor.