Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisi hayranları final kararına karşı direnmeye devam ediyor!

Kalp Yarası dizisi hayranları final kararına karşı direnmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi hayranları isyan etmeye devam ediyor. Sosyal medya ortamında dizinin final yapmaması için sergilenen etkileşim kampanyaları birbirini izliyor.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sadık kitlesi, atv’ye çok kızgın. Antakya’da çekimleri devam eden dizinin 32. bölümde final yapacağı ortaya çıkmıştı. Bu bilginin paylaşılması ile birlikte dizi hayranları sosyal medyada isyan bayrağı açtı.

atv’nin kararından vazgeçmesi için çeşitli etiketler ile kampanyalar düzenleyen dizi hayranları, seslerini duyurmaya çalışıyor. Dizinin hikayesinin yarım kalacağını ve Ayşe ile Ferit’in aşk dolu anlarını da doya doya izleyemediklerini belirten Kalp Yarası tutkunları, atv’nin kararını gözden geçirmesi için çaba harcıyor.

“Kalp Yarası’nın hak ettiği şekilde devam edebilmesi amacıyla” denilerek yapılan bir TT çalışması da Pazar günü gerçekleştirildi. Dizi hayranları bu kampanyaya da büyük ilgi gösterdi. Kalp Yarası’nın toplam 29 bölümü yayınlandı ve geriye sadece 3 bölüm kaldı.

Dizi hayranları atv’yi etkilemek amacıyla bu kampanyalara devam edecekleri mesajını da veriyor. Sadece yerli dizi izleyicileri değil, yabancı dizi hayranları da bu tür kampanyalara kendi dillerinde yazdıkları mesajlarla destek veriyor.

Kalp Yarası dizisinin yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi olduğunu twitter ortamında yapılan, farklı dillerdeki mesajlarla da anlayabilirsiniz. İzleyicilerin bu yoğun çabasına rağmen atv’nin kararını değiştirmesi ise beklenmiyor. Dizinin düşük gelen reytingleri nedeniyle zarar eden atv, sezon sonuna kadar Kalp Yarası’nı sürdürür ise bu ciddi bir zarar olarak bilançoya yansıyacaktır. Tabii ki izleyicilerin yoğun bir ilgi gösterip son 3 bölümde reytingleri çok ciddi bir seviyeye çıkartması durumunda bu karar yeniden gözden geçirilebilir.

Kalp Yarası dizisi hayranları final kararına karşı direnmeye devam ediyor! 7