Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranların özlenen ismi Mine Tugay, Masum ve Güzel dizisiyle muhteşem bir geri dönüş yapacak!

Ekranların özlenen ismi Mine Tugay, Masum ve Güzel dizisiyle muhteşem bir geri dönüş yapacak!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların yıllara meydan okuyan isimlerinden biri olan oyuncu Mine Tugay, bugüne kadar birçok farklı rolde yer aldı ve canlandırdığı karakterlerle her yapımda yeteneği kadar güzelliğiyle de adından söz ettirmeyi başardı.

İlk projesini 1998 yılında Karambol Kamil ile yapan başarılı oyuncu, yaklaşık 20 yıldır ekranlarda çok izlenen pek çok yapımda rol aldı. Aralarında Aliye, Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Medcezir, Çilek Kokusu ve Paramparça’nın bulunduğu dizilerde rol alan Mime Tugay, son olarak 2019-2020 sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakterine başarıyla hayat verdi.

Ekranların özlenen ismi Mine Tugay, Masum ve Güzel dizisiyle muhteşem bir geri dönüş yapacak! 7
Mine Tugay’ın yeni proje olarak hazırlıkları devam eden, yapımını Avşar Film üstlendiği “Masum ve Güzel” dizisinde yer alacak. Aytaç Çiçek’in yöneteceği dizinin oyuncu seçimi sürüyor. Avşar Film patronu Şükrü Avşar’ın bizzat ilgilendiği oyuncu seçiminde Doğan Bayraklar, Sude Zülal Güler, Erkan Meriç’in yanı sıra oyunculuğuyla genç kuşağın başarılı isimlerinden Bahar Şahin ile anlaşıldığı öğrenilmişti. Son olarak ekibe Mine Tugay ile bir isim daha katıldı.

Yetimhaneden büyüyen iki kızın etkileyici hikâyesini anlatan “Masum ve Güzel” dizisinde kilit rollerden baba ve amca karakterleri için henüz görüşmeler sürüyor. Yayınlanacak kanalın yakında netleşeceği dizinin şubat ortasında sete çıkması hedefleniyor.