Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalp Yarası dizisi sadece birinci olmadı bir başka mesaj da verdi!

Kalp Yarası dizisi sadece birinci olmadı bir başka mesaj da verdi!

tarafından ker_def

atv’nin pazartesi akşamlarına damgasını vuran, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu dizisi ‘Kalp Yarası’ on birinci bölümüyle ekrana geldi.

Dizi aldığı reytinglerle Tüm Kişiler kategorisinde zirveye yerleşti. Kalp Yarası’nın yeni bölümü, bugüne kadarki en iyi reyting oranlarından birisini elde ederek birinciliği kazandı. Dizinin yükselişte olması gelecek adına çok önemli bir işaret olarak algılandı. atv’nin iddialı dram dizisi kış sezonunda da izleyicileri etkileyeceğini ve güçlü bir rekabete de hazır olduğu mesajını bu reytingler ile verdi. Dizi AB grubunu 5. sırada tamamlarken, ABC1’de ise 4. oldu. Yasak Elma’ya sadece AB grubunda geçilen Kalp Yarası için işlerin yolunda gittiğini söylemek yanlış olmaz.

Zirvedeki yerini kimseye kaptırmayan Kalp Yarası, güçlü oyuncu kadrosu, eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile Pazartesi akşamına damgasını vururken, #Sanaİnanmıştım etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ferit duydukları karşısında büyük bir şok yaşasa da, Baha’nın anlattıklarına inanmak istemedi. Ayşe’ye hiçbir şey belli etmeden olan biteni araştırmaya başladı. Hüseyin ise hem kendini hem kızını kurtardığını sanarak yaşananları uzaktan izledi.

Baha’nın davasında Ayşe’nin verdiği ifadeye ulaşan Ferit, Ayşe’nin Baha’dan “Nişanlım” diye bahsettiğini görünce yıkıldı. Ayşe yaşadığı aşkın mutluluğuyla her şeyden habersiz mutfağa girip bütün aileye yemek yaptı. Herkes bir arada bu anların keyfini çıkarırken Ferit’in Ayşe ile ayrılık zamanlarının geldiğini açıklaması konağa bomba gibi düştü. Neler olduğunu anlamaya çalışan Ayşe, Ferit konuştukça büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Konağı terk edip kafeye giden Ayşe’ye bir tek Vedia destek oldu.

Neler olup bittiğini öğrenmek isteyen Ayşe, ertesi sabah Ferit’in karşısına dikildi. Ancak Ferit, Ayşe ne derse desin ona inanmadı. Ayşe konağa girip eşyalarını topladıktan sonra Antakya’dan ayrılmaya karar verdi.

Diğer tarafta Hande, Ayşe ve Ferit ayrılığıyla büyük bir mutluluk yaşayıp, herkese eski günlerine döndüğünü söyledi. Yaman’ın Hande’ye olan aşkından vazgeçmeyeceğini anlayan Betül zor da olsa Yaman’dan ayrıldı.

Hüseyin’in elinde olan Baha, bir yolunu bulup Ayşe’ye gerçekleri anlatmak istese de Hüseyin’in adamları buna izin vermedi. Baha’yı durduramayacağını anlayan Hüseyin, Ayşe’nin canını yakarak Baha’yı susturmaya karar verdi.

Adnan, Ferit’in düşmanı olarak bildiği Hüseyin’le ortaklığını bitirme kararı aldı. Yaman bu durumu önceden Hüseyin’le paylaşıp tüm borçlarını kapatınca Hüseyin’i iyice avucunun içine almış oldu.

Arkasından çevrilen oyunlarla bir anda suçlu durumuna düşen Ayşe’nin peşine polis takıldı. Ayşe yardım istemek için Ferit’in kapısını çaldı.

Adnan, Hüseyin’le konuşurken Hüseyin tüm suçu Ayşe’ye atarak kendini temize çıkardı. Adnan ise Azade’nin ona rest çekmesi üzerine bir de Hüseyin’in söyledikleri eklenince rahatsızlanarak fenalaştı. Yaman, Adnan’a ilk müdahaleyi yapmak isterken, Adnan’ın cebinde kendisi hakkındaki büyük gerçeğin yazdığı kağıt eline geçti.

‘Kalp Yarası’, yeni bölümüyle pazartesi atv’de!