Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin kardeş dizisi rakip kanala geçti!

Kardeşlerim dizisinin kardeş dizisi rakip kanala geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisiyle öne çıkan NGM Medya, geçen sezon Kardeşlerim dizisinin başarılı çıkışından sonra, yeni sezon için bir projeye daha başladı… atv ekranında Cumartesi günleri devam eden Kardeşlerim dizisine kardeş dizi geldi.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak gibi 3 önemli oyuncu ile anlaşma yapıldığı da ilk kez duyuruldu. Hercai dizisiyle parlayan Akın Akınözü’nün hayranları bu haberden büyük mutluluk duydu.

Kardeşlerim dizisinin kardeş dizisi rakip kanala geçti! 13

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Öykü Karayel için de yeni diz yeni bir öne çıkma fırsatı olacak. Hikayesi merakla beklenen dizide Sarp Apak da yer alıyor. Apak en son 2020 yılında final yapan Jet Sosyete isimli dizide rol almıştı.

Etkileyici bir dram hikayesi ile gelen dizide en çok merak edilen konu ise Akın Akınözü ile Öykü Karayel uyumu ve enerjilerinin nasıl olacağı detayı… Dizi hayranları en çok da bunu merak ediyor.

Sefirin Kızı dizisi bilindiği üzere NGM tarafından hazırlandı ve Star TV’de yayınlandı. Kardeşlerim ise atv’de yayın hayatına devam ediyor. Kaderimin Oyunu dizisi ise Star TV için hazırlanıyor.