Ana sayfa Dizi Analiz Kalp Yarası dizisinde ayrılık günü geldi, başrol gidiyor!

Kalp Yarası dizisinde ayrılık günü geldi, başrol gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası isimli atv dizisinin düşmekte olan reytinglerine rağmen, sıkı bir izleyici kitlesi tarafından da desteklendiğini görüyoruz. Atv’nin pazartesi akşamları yayınlamaya devam ettiği dizinin çekimleri Antakya’da yapılıyor.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Ayşe ve Ferit karakterlerinin en mutlu gününde en acı olay yaşanıyor… Düğün sırasında Adnnan Sancakzade bir anda yere yıkılacak.

27 Aralık Pazartesi akşamı Adnan Sancakzade karakterinde Mahir Günşıray son kez ekranda hayranları ile buluşacak. Ünlü oyuncu diziye veda ediyor… Karakterin bir kaza sonucu öldüğüne yönelik fragmanda detay bulunuyor. Bu ayrılık hikayede de önemli değişimlere neden olacak.

Kalp Yarası dizisinde ayrılık günü geldi, başrol gidiyor! 7

Özellikle karakterin ölümündeki şüphe hikayeyi fazlasıyla karıştırabilir. Adnan karakterinin ölümünden sonra Ferit ile Ayşe arasındaki ilişkinin nasıl şekilleneceği ve bunun nelere yol açacağı da izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.

Dram yüklü anlar izlemeye hazır olun. Ayrıca dizi hayranları Merve Çağıran’ın başarıyla canlandırdığı Hande’nin oyunlarından da çok bıktı.

Hande’nin artık yaptıklarının cezasını çekmesini bekleyen geniş bir izleyici grubu bulunuyor. Bakalım senaristler bu konuda bir adım atacak mı?

Kalp Yarası dizisi 26. yeni bölümü ile birlikte 27 Aralık pazartesi akşamı yine izleyicilerine gözyaşı döktürecek. İşte yeni bölümden ilk fragman: