Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde başa gelen çekilir, işte kötü sürpriz!

Kalp Yarası dizisinde başa gelen çekilir, işte kötü sürpriz!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi ‘Kalp Yarası’, 2 Ağustos Pazartesi akşamı beşinci bölümüyle ekrana geliyor. Dizi ilk başladığı günden bu yana iyi bir mesafe kaydetti. Geniş bir hayran kitlesini kendisine bağlayan Kalp Yarası, çok etkileyici sahnelere sahip. Ferit ve Ayşe’nin aşkını bekleyen dizi hayranları için yeni bölüm sürprizlerle dolu olacak.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan atv dizisi, hikayesi ile çok ilgi çekiyor. Antakya’da çekimleri yoğun bir tempoda devam eden dizinin sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesi var. Dizi her anlamıyla yaz ekranının en başarılı iki yapımından birisi konumunda. Diğeri ise romantik komedi yapımı olan Aşk Mantık İntikam.

Peki Kalp Yarası dizisinin 5. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Ayşe, Ferit’e karşı saklamakta zorlandığı, kendine bile itiraf edemediği hisler içindedir. Kıskançlık duygusuyla bir türlü baş edemeyerek Ferit’e boşanmak istediğini söyler. Ferit ise soru sormamak konusunda söz verdiği Ayşe’nin hayatıyla ilgili kuşkular yaşamaktadır.

Sinan’ın eski aşkı Ebru’nun Hatay’a dönmesi ortalığı karıştırır. Üstelik çocukları Müge ve Cenk’in arkadaşlığı nedeniyle iki eski aşık istemeseler de bir araya gelmek durumunda kalırlar. Ebru’nun dönüşü Leman’ı çıkmaz bir yola sokar.

Ferit’ten vazgeçmeyen Hande tehlikeli bir oyuna girişir. Hande’nin oyunu Sancakzade Konağı’na bomba gibi düşer. Diğer yanda Ayşe karşılıklı anlaşmayla başlayan ‘evcilik oyunu’nun gerçeğe dönüştüğünü fark eder. Ferit’in de Ayşe’ye karşı hisleri ağır basar. Ne var ki onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yaz ekranında iyi reytingler alarak yoluna devam eden ‘Kalp Yarası’ her pazartesi atv’de yayınlanıyor. Dizinin 5. yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. İşte 5. bölümden 3. fragman: