Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinden bir evlilik çıkmasına çok az kaldı!

Yasak Elma dizisinden bir evlilik çıkmasına çok az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde dördüncü sezonda yer alan isimlerden birisi de Kerim karakteri ile Gökhan Alkan olmuştu. Dizinin sezon finalinden çok önce hikayeden ayrılan Gökhan Alkan, sette Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade ile yakınlaştı. Cavadzade ise dördüncü sezon finalinden hemen önce yönetmen ile tartışıp seti terk edince, yapımcı tarafından diziden gönderilmişti.

İkilinin aşk yaşadıkları da daha sonra ortaya çıktı. Bir ara ayrılık iddiaları ortaya atılsa da iki ünlü isim de mutlu hayatlarına devam ediyor. Gökhan Alkan, şu sıralarda Kalp Yarası dizisindeki Ferit karakteri için Antakya’da bulunuyor. Bu nedenle de çift çekimlerin yoğun olması nedeniyle görüşmekte zorluk çekiyor.

Yasak Elma dizisinden bir evlilik çıkmasına çok az kaldı! 8

Ancak magazin basınına yansıyan haberlerde ikilinin evliliğe doğru ilerlediklerine yönelik yorumlar artıyor. Gökhan Alkan, önceki gün Datça’da düzenlenen aile yemeğinde sevgilisine evlenme teklifi yaptı. Magazin gündemindeki son iddia bu yönde.

Gökhan Alkan’ın evlilik yolunda ilk adımı attığı şeklinde yapılan yorumlar, Takvim gazetesinin haberi dayanak gösterilerek yapılıyor.

Bir otelde Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade’nin aile üyeleri ile bir araya geldikleri ve romantik bir ortam hazırlayan Alkan’ın sevgilisine evlilik teklifi yaptığı iddia edildi.

Yasak Elma dizisinden bir evlilik çıkmasına çok az kaldı! 9

Çiftin keyifli anlar yaşadığı bu aile yemeğinde daha da yakınlaştıkları ve Nesrin Cavadzade’nin de evlilik teklifini kabul ettiği şeklinde haberler var. Tabii ki iki ünlü isim bu duruma yönelik açıklama yapmadan neler olduğunu bilmek zor.

Nesrin Cavadzade’nin önceki günlerde çocuk sahibi olmak isteyip istemediği sorusuna sevgilisini işaret ederek verdiği şu yanıt da dikkat çekmişti: “İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor.”

Ancak görünen o ki Yasak Elma dizisinin setinde başlayan aşk, bir evlilik ile sonuçlanır ise kimse şaşırmayacak.