Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisine geri dönen isim heyecan yaşattı!

Kardeşlerim dizisine geri dönen isim heyecan yaşattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranlarının dram türündeki sevilen dizisi Kardeşlerim, izleyicinin heyecanla takip ettiği bir yapım. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin setinde de pek çok sette olduğu gibi koronavirüs vakaları yaşandı. Bu nedenle de uzun bir aranın ardından dizi dün akşam yeni bölümüyle bir kaç haftalık aranın ardından ekrana gelebildi.

İlk yayınlandığı günden beri merakla izlenen dizinin müdavimleri, Kardeşlerim dizisini sosyal medyada da sıklıkla gündeme taşıyorlar. Dizinin dramatik hikayesinde karakterler de hikaye de beğeni topluyor. Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı dizi, geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlamıştı.

Bir yıla yakın bir zamandır ekranda ve heyecanı hep dorukta tutan bir dizi olarak, başarılı bir grafik izlemekte. NMG Yapım imzalı dizinin setinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle verilen 15 günlük ara bile, diziyi izleyenler için uzun bir ara oldu.

Dizinin oyuncularından 5 kişinin virüse yakalanması, çekimlerin de durmasına neden olmuştu. Çekim tarihlerini değiştiren izolasyon sürecinin ardından yeniden oyuncular sete döndüler.

Kardeşlerim’in oyuncularından Ömer Eren, Celil Nalçakan, Doruk Atakul, Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Eren Ören koronavirüse yakalanmıştı.

Su Burcu Yazgan'ın sosyal medya mesajı

İzolasyon sürelerinin ardından yeniden testleri yapılan ve negatife dönen oyuncular, birer birer işlerinin başına gelmeye başladılar. Dizinin hikayesindeki drama karşılık sette keyifli bir buluşma da yaşandı. Son olarak sete gelen isim ise Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Çoşkun oldu.

İyileşen ve yeniden Kardeşlerim setine gelerek çekimlere başlayan genç oyuncu, heyecanını instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi. Coşkun, “Birileri sete dönmüş” mesajıyla hayranlarına da güzel bir sürpriz yapmış oldu.