Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde değişimin ayak sesleri bunlar!

Kalp Yarası dizisinde değişimin ayak sesleri bunlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamlarının etkili dizisi Kalp Yarası, şimdiye kadar 5 bölüm yayınlandı ve çok da ilgi gördü. Yaz ekranının en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkan dizi, dram yönüyle izleyenleri etkilemeyi sürdürüyor. Kalp Yarası dizisinin 6. yeni bölümü 9 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Ayşe ile Ferit karakterlerinin her geçen gün hayat ile daha fazla sınandığı anlara şahitlik edeceksiniz. Birçok dizi hayranı Ayşe’nin Ferit’e karşı sert tavırlarının altında aşk yattığını düşündüğünü sosyal medyada yazmıştı. Aynen de öyle çıktı. Dizinin 6. bölümünden 2. fragmanda Ayşe, Ferit’e aşık olduğunu kendisine itiraf ediyor.

Ferit ise kalbini yumuşatan Ayşe ile ilgili büyük bir sınav verecek. Ferit’in sert yüreği, Ayşe’nin aşkına takılı kalacak. Aralarındaki kağıt parçası onları evli yapmıyor ama gönülleri yavaş yavaş birbirlerine kayıyor. Dizideki bu değişimin işaretleri de 6. yeni bölümde verilecek.

Ayşe, “Aşık oldum ben ona” diyerek itirafını yapacak. Ferit ise, “Ben seninle Antakya’ya dönerken, yüreği nefret dolu birisiydim” ifadesiyle dikkat çekecek. Zira Ferit’in gözyaşlarını da yeni bölümde göreceksiniz. Ayşe ve Ferit aşklarını ayrı ayrı mı yaşayacak, yoksa o kağıt parçası onları gerçek aşkta mı birleştirecek? Onları yolları dikenli ve o kadar da kolay bir mutluluk yok.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin çok başarılı performans ortaya koyduğu Kalp Yarası dizisinin 6. bölüm 2. fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe’nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyor.

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.