Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu reytinglerde düşüyor, Youtube trendlerde yükseliyor!

Baht Oyunu reytinglerde düşüyor, Youtube trendlerde yükseliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baht Oyunu, romantik komedi yapımları arasında dikkat çeken bir dizi oldu. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi beğenildi. Bir ara iyi bir çıkış yapan dizinin reytinglerinin yeniden düşüş trendinde olması ise genel izleyici sayısındaki düşüş ile orantılı gidiyor.

Baht Oyunu dizisinin reytingleri düşüyor belki ama diziyi takip edenler merakla yeni bölümleri bekliyor… Şimdiye kadar 7 bölümü yayınlanan Baht Oyunu, 10 Ağustos Salı akşamı yeni bölümüyle birlikte yeniden ekranda olacak. Peki 8. bölümde neler olacak? İşte bu detayların yer aldığı fragmanlar paylaşılıyor ve youtube trendlerinde de bir hayli izleniyor.

Baht Oyunu dizisi 8. bölümden ikinci fragman Kanal D youtube sayfasında yayılandı ve 12 saatlik bir süre içinde 700 binden fazla izlenerek, youtube trendler listesine 6. sıradan giriş yaptı. Sosyal medyada diziye olan ilgi zaten yüksek, binlerce mesaj paylaşılarak izleyiciler de desteklerini sergiliyor.

Ayrıca yeni bölüm fragmanları da youtube üzerinde yüz binlerce kişi tarafından izleniyor. Baht Oyunu, yaz döneminin başarılı sayılan dizileri arasında bulunuyor. 8. bölümünde kıskançlıkların ne kadar çok arttığına da şahit olacaksınız. Ada ve Bora arasında bir yüzük karmaşası da yaşanacak.

Ada’nın yüzükle imtihanı herkesi gülümsetecek. Başına gelmeyen kalmayan Ada bu sefer de başka bir olayla sınanıyor! Ayrıca Ada şirkete dönüyor, ortalık karışacak. Ada’nın şirkete dönmesiyle işler çığırından çıkıyor. Bora’nın karşısına istemediği bir rakip çıkıyor!

Baht Oyunu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!