Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde hikayeyi değiştirecek kararın detayları ortaya çıktı!

Kalp Yarası dizisinde hikayeyi değiştirecek kararın detayları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi yaz döneminden bu yana devam eden atv’nin dikkat çkeen yapımlarından birisi konumunda… Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi çok başarılı bir iş çıkarıyor. Ferit ile Ayşe karakterleri de dizi hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Kalp Yarası, pazartesi rekabetinde yer alıyor ve şu ana kadar Yasak Elma dizisi ile yarış halindeydi. Kasım ayı itibari ile Üç Kuruş ve ardından da Alparslan dizilerinin başlaması ile birlikte Kalp Yarası için sıkıntılı bir dönem başlayabilir. Dizinin reytingleri düşer ise bu durum dizinin akıbeti noktasında sıkıntılı bir sürecin yaşanmasına neden olacaktır.

Ancak senaristler hikayeyi geliştirmek için yeni bir karar aldı ve bu kararın yansımalarını da yakında görmeye başlayacaksınız. Diziye Şahin karakteri katılacak. Daha önce Ayşe’nin babaannesinin hikayeye geleceği söyleniyordu. Ancak karar değiştirildi ve Ayşe karakterinin büyükbabası izleyicilerle buluşacak.

Şahin karakterinde yer alacak isim de belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre İştar Gökseven dizinin ekibine katıldı.

Kalp Yarası dizisinde hikayeyi değiştirecek kararın detayları ortaya çıktı! 7

1990’lı yıllardan bu yana projelerde yer alan İştar Gökseven, Leyla ile Mecnun dizisindeki Metin karakteri ile de biliniyor. Oyuncu ayrıca Kulüp isimli Netflix dizisinde de Ali Şeker karakterini canlandırdı.

Şahin karakterinin gelişi ile birlikte Ayşe’nin hayatında bazı değişimler göreceksiniz. Tüm dengelerin kısa sürede değişeceği bir karakter olması noktasında Şahin dede büyük bir önem taşıyor…

Bu karakterin gelişi ile birlikte Ayşe ile Ferit ilişkisinin de bundan etkilenmesi bekleniyor. Kalp Yarası dizisinin heyecanlı yeni bölümleri pazartesi akşamları devam edecek.