Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde izleyici gördüklerine inanamadı!

Kalp Yarası dizisinde izleyici gördüklerine inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası dizisinde 15. yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Ayşe ve Ferit’in güzel anılarla dolu sahnesinden kısa bir görüntü yayınlandı.

Kalp Yarası dizi hayranları gördüklerine inanamadı. Ayşe ve Ferit uyumunu çok beğenen hayranlar, iki karakterin mutlu anlarını yansıtan piknik görüntülerine adeta mest oldu. Dizinin hayranları, “Gözlerime inanamıyorum” diye yorumlar yaptı.

Fragmanı izledikten sonra keyfinin yerine geldiğini söyleyen izleyiciler vardı. Sabırsızlıkla yeni bölümü beklediklerini belirten Kalp Yarası hayranları, “Sonunda barıştılar, ne kadar güzel bir çift” diye yazdı.

Dizinin senaristine göndermede bulunan izleyiciler Ferit ile Ayşe’nin artık barışması gerektiğini ve aralarındaki kaosun sonlandırılmasını arzu ettiklerini belirten yorumlar yaptı.

Sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin etkileyici uyumunun da öne çıktığı sahne yeni bölümde daha detaylı şekilde ekrana gelecek. Ancak sahnenin sonunda Ferit ile Ayşe’nin bir trafik kazası yaşaması ihtimali bulunuyor.

İyi reytinglerle yoluna devam etmekte olan Kalp Yarası dizisinin 15. bölümünden 3. fragman izleyicileri mutlu etti ama bir de kaza yaşanması ihtimali var ki, bu da düşündürüyor.