Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin Son Yaz dizisi için final kararı alması kızdırdı, imza kampanyası başlatıldı!

Fox TV’nin Son Yaz dizisi için final kararı alması kızdırdı, imza kampanyası başlatıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Son Yaz dizisiyle ilgili aldığı final kararına izleyicilerden yoğun bir tepki gelmeye devam ediyor. İkinci sezona düşük reytinglerle başlayan dizinin hikayesi izleyicileri yine çok meraklandırdı. Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolündeki diziye Birce Akalay gibi etkili bir isim de dahil oldu.

Yeni sezonda yeni karakterleri ile dikkat çeken dizinin hayranları alınan final kararından çok olumsuz etkilendi. Sosyal medyada yapılan birçok eleştiri paylaşımının yanı sıra Change.org sitesinde de kampanya açıldı.

Dizi sektröünde keyfi bir şiddet olduğu ifadesi ile başlatılan bu kampanyada Fox TV’nin izleyicilerin psikolojisini ve diziye olan bağlılığının hiç hesaba katılmadığı, ekibin emeklerinin hiçe sayıldığına yönelik eleştiri yapıldı.

Hikayenin açılmasına fırsat verilmediği, keyfi bir şekilde final kararı alındığı şeklindeki mesaj kısa sürede binlerce kişi tarafından imzalandı.

Fox TV'nin Son Yaz dizisi için final kararı alması kızdırdı, imza kampanyası başlatıldı! 7

Fox TV’nin 11 dizi ile sezona başlaması ve daha sezonun başındayken ikisi hakkında final kararı alması sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Uzak Şehrin Masalı’nın ardından Son Yaz dizisi de önümüzdeki hafta final bölümleri ile sona erecek. İzleyiciler ise her türlü olanak ile Fox TV’nin bu kararlarına tepki gösteriyor.

Change.org sitesinde başlatılan bu kampanyada izleyicilere şu soru yöneltildi: “Dizi sektöründeki bu haksızlığın son bulması, dizilerin hak ettiği değeri alabilmesi için sen de imza verir misin?”

Bu soruya olumlu yanıt vererek imzalayanların sayısı da kısa bir süre içinde arttı ve binlerce kişi imza verdi. Kampanya devam ediyor. Ancak bu kampanyanın Fox TV’nin kararını değiştirmesi beklenmiyor.

Son Yaz dizisinin 25. bölümü Cumartesi akşamı yayınlandı ve reytingler kabul edilebilir sınırın altında gerçekleşti. Bu da Fox TV yönetiminin diziyi devam ettirmesi durumunda zarar edeceği anlamı taşıyor.