Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Keskin’den Leyla ile Mecnun dizisi hayranlarına müjde!

Serkan Keskin’den Leyla ile Mecnun dizisi hayranlarına müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – 10 yıl aradan sonra yeniden çekilen Leyla ile Mecnun, Exxen platformunda büyük bir ilgi gördü. Serkan Keskin’in de içinde bulunduğu kadronun bunca yıl sonra bir araya gelmesi bir hayli önemli başarıydı. Eski günlere benzer bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkan Leyla ile Mecnun yine büyük beğeni topladı.

İsmail abi karakteri ile dizinin en önemli karakterlerinden birisine hayat veren Serkan Keskin, hayranlara yeni bir sürpriz verdi. Dizinin ikinci sezonu için sete çıktıklarını belirten oyuncu, “Çekiyoruz şu anda, başladık” diyerek sete çıktıklarını ifade etti.

Sevgilisi Meriç Aral ile birlikte Athena konserinde görüntülenen oyuncu, çekimlerin çok iyi gittiğini de söyledi. Ünlü oyuncu, “Birinci sezonun iyi geçmesinin ardından, ikinciyi yapalım oldu. Şu anda çekiyoruz, çalışıyoruz” dedi.

Dizinin hayranlarından güzel geri dönüşler alındığı için ikinci sezon kararının verildiğini hatırlatan Serkan Keskin, yıllar sonra bir araya geldiklerini ve mutlu olduklarını ifade etti.