Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde ortalığı çok karıştıran sert karar!

Kalp Yarası dizisinde ortalığı çok karıştıran sert karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kalp Yarası, reytinglerde artık birincilik elde edemiyor ama izleyici ilgisini sürdürüyor… Dizinin güçlü bir hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosu bulunuyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinin gidişatı izleyicileri memnun ediyor.

Kalp Yarası dizisinde 1 Kasım Pazartesi akşamı 18. yeni bölüm ekrandaki yerini alacak. Ferit’in annesine yönelik itirazı dikkat çekiyor. Yeni bölüm fragmanında Ferit, “Annemin elinde karımı cezaevinden çıkaracak video var. Annem ne yapıyor, saklıyor” diyerek dikkatleri bu konu üzerine çekecek.

Herkesin hatalarının bedelini ödeyeceğine yönelik güçlü bir mesaj de yeni bölümde verilecek. Ferit’in aldığı ailesini ihbar etme kararı ise çok tartışma yaratacak. Hikayenin gidişatını çok değiştiren bu kararın sonuçları da ağır olacak.

İnanç Konukçu’nun canlandırdığı Sinan karakterinin bu tavrı nedeniyle Ferit’e çok sert bir tokat vurduğunu da fragmanda görebilirsiniz. İzleyiciler ise Ferit’in bu tokadı hak etmediğini düşünüyor. Dizi hayranları hem Ferit hem de babasına rest çekmesinin de hikayede önemli bir detay olduğunu düşünüyor.

Hayalleri yarım kalan Sinan’ın hem babası hem de Ferit ile arasının bozulması, Yaman’ın planlarının da artık işe yarayabileceğine yönelik yorumların yapılmasına neden oldu.

Hüseyin’e kelepçe takılması ve gözaltına alınması da dizi hayranlarını bir hayli memnun etti. Aksiyonu bol ve entrika dolu yeni bölümden ilk fragmanı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.