Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sana Söz dizisinde koronavirüs paniği!

Sana Söz dizisinde koronavirüs paniği!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamı ilk bölümüyle Star TV ekranında izleyiciyle buluşacak olan Sana Söz dizisinin setinde son dakikada bir problem ortaya çıktı. Oyunculardan birinin koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Başrollerini Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı Sana Söz dizisi 29 Ekim Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizi, daha ilk tanıtımıyla büyük ilgi çekti. İzleyici de büyük bir merakla bekliyor.

Ancak Sana Söz dizisinin ekibinde son anda bir sorun ortaya çıktı. Dizide Nehir Erdoğan’ın eşini canlandıracak olan Serkan Altunorak’ın koronavirüse yakalandığı ve karantinaya girdiği öğrenildi.

Sana Söz dizisinde koronavirüs paniği! 7

Oyuncuyla ilgili bilgiyi yapım şirketi “Sevgili oyuncumuz Serkan Altunorak’ın COVID olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” açıklamasıyla duyurdu.

Polisiye bir yapım olarak öne çıkan Sana Söz dizisinde bir cinayet davasını çözmeye çalışan komiser Ömer ile programcı Elif karakterlerinin hikayesi anlatılacak. Erkan Petekkaya ilk kez bir polisi canlandırırken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yapıyor. Sana Söz dizisinin senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın kaleme alıyor.