Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinde büyük değişim herkesin dikkatini çekti!

Kardeşlerim dizisinde büyük değişim herkesin dikkatini çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reytinglerde geçen sezon Kardeşlerim dizisi zaman zaman Gönül Dağı’nın önüne geçebiliyordu. Atv’nin sevilen dram yapımı özellikle tüm kişiler kategorisinde çok ilgi görüyor. İkinci sezonu devam eden dizinin bu kategoride birincilikler elde edememesi de dikkat çekecek.

İkinci sezonda Gönül Dağı dizisinin gerisinde kalan Kardeşlerim, yine de etkileyici hikayesi ile geniş bir izleyici grubunu peşinden sürüklüyor. Gün ikinciliği elde ederek yoluna emin adımlarla devam eden dizinin hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor.

30 Ekim Cumartesi akşamı dizinin 26. yeni bölümü yayınlanacak. Neler olacağı da şimdiden merak konusu oldu. Dizinin yeni bölümünden yeni fragman yayınlandı ve bazı detaylar dikkat çekti.

Akif karakterinin yaptıklarının hesabını vermesini çok isteyen dizi hayranları, onu gözyaşları içinde görmeyi arzuluyor. Ayrıca Akif’in işlerinin batmasını da isteyen dizi hayranları, Tolga ve Cemile aşkının de nasıl ilerleyeceği konusunu çok merak ediyor.

Kardeşlerim dizisinde büyük değişim herkesin dikkatini çekti! 7

Kadir ile Melisa’nın durumuna da dikkat çeken hayranlar, Kadir’deki büyük değişime şaşırıyor… İzleyiciler Kadir karakterindeki değişimi sosyal medya mesajları ile sorgulamaya başladı. Bu değişim senaristlerin hikayede yeni bir alan açtığına işaret ediyor.

Akif’e karşı birleşen Nebahat ile Suzan’ın yapacaklarını da dizi hayranları büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Kardeşlerim dizisi hayranları yeni bölüm öncesi bir hayli heyecanlı.

Doruk ile Asiye arasındaki buzların erimesi de dizi hayranlarının en büyük isteklerinden birisi oldu.. Bakalım iki aşık yeniden bir araya gelerek izleyenleri mutlu edecek mi?