Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde senaristin kararı izleyiciyi coşturdu!

Kalp Yarası dizisinde senaristin kararı izleyiciyi coşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisi, dikkat çeken hikayesi ile yaz döneminden bu yana izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan bulunuyor ve çok başarılı performanslara imza atıyorlar.

Ferit ve Ayşe karakterlerinin her hali ise dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Son dönemde Ayşe ile Ferit arasında yaşanan soğukluk ve ayrılık izleyicileri rahatsız ediyordu. Ancak yeni bölümde ortaya çıkan bir gerçek her şeyi değiştirecek.

Kalp Yarası dizisinin 16. bölüm 2. fragmanına güzel bir haber yansıdı… Ayşe, hamile… Dizi hayranlarının merakla bekledikleri bu gelişme sonunda gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada birçok izleyici bu olasılıktan bahsetmişti.

Kalp Yarası senaristleri ise Ayşe karakterinin hamileliğinde karar kılarak, tüm dizi hayranlarını mutlu etti.

Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı atv dizisinde yeni bölüm çok heyecanlı olacak.

18 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelecek 16. bölümde Ayşe, hamilelik haberini alacak. Peki bu gelişmeyi Ferit’e söyleyecek mi, yoksa ondan saklayacak mı? İşte izleyicilerin en çok merak ettiği soru şimdi bu…

Bir dizi hayranı, “Ayşe hamile, olaylar yoluna giriyor, artık rahat rahat diziyi izleriz” diye yorum bıraktı. Birçok izleyici de bu görüşe katıldıklarını ifade ettiler.