Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde ayrılık kesin; iyi günler bitti, kötü günler başladı!

Kardeşlerim dizisinde ayrılık kesin; iyi günler bitti, kötü günler başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan dizinin hayranları her hafta yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Özellikle tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler elde eden dizinin hikayesine yönelik son dönemde yapılan eleştiriler de artıyor. Doruk ile Asiye karakterlerine büyük önem veren Kardeşlerim hayranları, son haftalarda rahatsız edici olaylar izliyor.

Asiye ile Doruk aşkının yükseldiği dönemde çok hoş paylaşımlar yapan ve çok olumlu yorumlar bırakan izleyiciler, şimdi sosyal medyada isyan ediyor. Çünkü artık Asiye ve Doruk için iyi günler bitti.

Asiye ile Doruk arasında ipler koptu ve aşk yarıda kaldı. Kardeşlerim hayranları hiç istemese de senaryoda bu ikilinin ayrılığı izleyenleri mutsuz ediyor.

Kardeşlerim dizisinde ayrılık kesin; iyi günler bitti, kötü günler başladı! 7

Dizi hayranları fazlasıyla dram sergileyen dizinin hikayesinde Asiye ve Doruk’un aşkları ile mutlu olabiliyordu. Senaristler şimdi bu mutluluğu da ellerinden almış oldu. Bunun olumsuz yansıması da sosyal medya platformlarında yapılan yorumlara yansıyor.

“AsDor bitmedi, bitemez, pes etmiyoruz” diye yorum bırakan Kardeşlerim hayranları, iki karakterin ayrılmasına çok üzüldüklerini ifade ediyorlar.

Bu iki karakterin yeniden bir araya gelmesi konusunda umutları iyice azalan dizi hayranları, Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’a ise övgülerde bulunuyor.

İki genç oyuncu da rollerini başarıyla sergiledi ve dizinin başarısında büyük pay sahibi oldu.

16 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak Kardeşlerim dizisinin 24. bölümünde bu ayrılığın burukluğunu daha fazla yaşayacaksınız.