Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin’in kalbini çaldı!

Kalp Yarası dizisinin Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin’in kalbini çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Pazartesi akşamları atv ekranında yayınlanmaya başlanan Kalp Yarası dizisi çok beğenildi. Yaz döneminin dram yapımı olarak öne çıkan dizinin çekimleri Antakya’da yapılıyor… Tomris Giritlioğlu’nun hikayesi senaryolaştırıldı ve ortaya milyonların kalbini kazanan bir dizi çıktı.

Gökhan Alkan ile başrolde buluşan Yağmur Tanrısevsin, başarılı performansı ile dikkatleri çekiyor… 5 yıla yakın bir süre ekranda uzakta kalan oyuncu, Ayşe karakterini çok sevdi ve hikayenin de güzel olmasının neticesinde rolü kabul etti.

Güçlü bir senaryo ve iyi bir rol bekleyen oyuncu amacına ulaşmış oldu. Ayşe karakteri Tanrısevsin’in kalbine dokunan bir karakter oldu… Dramı ve hikayesi çük güçlü olan Kalp Yarası dizisinde Ayşe karakterini çok seven oyuncu, Sabah gazetesindeki röportajında yer alan şu sözleriyle rolden ne kadar etkilendiğini de anlattı:

“Hikâyenin ve senaryonun güçlü olması, yapım şirketinin ve kanalın bu işe özen göstermesi, ekip ve Ayşe karakteri Kalp Yarası’nı tercih etme sebebim oldu… Beni en çok etkileyen Ayşe oldu. Ayşe, güçlü bir kadın karakter… Çok yönlü, birden fazla işi aynı anda yapabilen sorumluluk sahibi, sıcak, samimi, bazen eğlenceli ve bizden biri…”

Ayşe karakterinin kendi ayaklarının üzerinde durmayı bilmesi, mutlu olmayı başarması da oyuncuyu etkileyen konular oldu. Karakter ile empati kurduğunu ve onu sevdiğini anlatan Yağmur Tanrısevsin,kendisi gibi Ayşe karakterinin de bir hayvan sever olmasından çok etkilendiğini de anlattı.