Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ yeni projesinde çok dokunaklı bir hikayede yer alacak!

Kıvanç Tatlıtuğ yeni projesinde çok dokunaklı bir hikayede yer alacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ, doğaya verdiği önemi yüzü olduğu markanın reklam filmlerinde de sergiledi. Ünlü oyuncu düzenlenen basın toplantısında da böyle bir işin içinde olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bir Denizaltı Hikayesi isimli Netflix dizisinin çekimleri için önceki ay sete çıkan ve 2 aylık süreçte yoğun bir tempo yaşayan oyuncu, sonrasında ise reklam filmi için yeniden sete çıktı… Oyuncu, “Yepyeni bir şey, çok heyecanlıyım. Sürdürülebilir gezegenimiz için farkındalık yaratıp güzel mesajlar verdiğimiz için, ben de bunun bir parçası olduğum için son derece mutluyum” açıklaması yaptı.

İlk defa fortklift kullandığını ve değişik bir tecrübe yaşadığını anlatan oyuncu, önceden ders aldığını da belirtti. Kıvanç Tatlıtuğ hayranları ise yeni sinema filmini heyecanla bekliyor.

Aşıklar Bayramı isimli film için anlaşma yapan oyuncu, yakında sete çıkacak. Bir yol hikayesi filmi yapacağını anlatan oyuncu, doğanın her türlü renginin bu filmde olacağını anlattı.

Kuvvetli bir hikaye de olduğunu ve doğa ile iç içe bir ortam oluşacağını anlatan Kıvanç Tatlıtuğ, dokunaklı bir hikayeyi canlandıracaklarını belirtti. Oyuncu yeni sinema filminin bir baba oğul hikayesi olduğunu sözlerine ekledi.