Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası kadar etkileyici yeni atv dizisine dikkat!

Kalp Yarası kadar etkileyici yeni atv dizisine dikkat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında genelde romantik komedi dizileri daha çok izlenir diye bilinirdi. Ancak Kalp Yarası dizisinin en çok izlenen dizi olduğu gerçeği ortada duruyor. Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisini geçerek yaz döneminin en çok reyting elde eden dizisi olan Kalp Yarası herkesin dikkatini çekti.

Şimdi ise atv yeni bir dram yapımını daha izleyici ile buluşturdu. İkimizin Sırrı isimli yeni dizi geçtiğimiz pazar günü ilk bölümü ile yayınlandı. Aras Aydın ve Leyla Feray ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin acı dolu hikayesi birçok izleyiciyi etkiledi.

İkimizin Sırrı isimli yeni dizinin aynı kanalda yayınlanan Kalp Yarası kadar başarılı olacağına yönelik bazı düşünceler var. atv kanalı, dram diziler konusunda adeta uzmanlık sergiliyor. Kanalın tüm dram yapımlarının öne çıktığını görebilirsiniz.

Kalp Yarası kadar etkileyici yeni atv dizisine dikkat! 7

İkimizin Sırrı isimli yeni dizinin de ikinci bölümden itibaren daha çok ilgi görmesi bekleniyor. İlk bölüm reytingleri çok yüksek olmasa da Kalp Yarası dizisi gibi her geçen hafta yeni dizinin de yükselmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Dizi hayranları dram yapımlarına özel bir ilgi gösteriyor. İkimizin Sırrı için de bu gerçekleşir ise önümüzdeki haftalarda çok daha iyi reytingler görebiliriz. 15 Ağustos Pazar günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 2. bölümden 2. fragman yayınlandı.

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı dizinin başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi usta isimler de yer alıyor.