Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası rüzgarını arkasına alan Yağmur Tanrısevsin yeni projesiyle yeni bir rüzgar yakaladı!

Kalp Yarası rüzgarını arkasına alan Yağmur Tanrısevsin yeni projesiyle yeni bir rüzgar yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi uzun süre ekrandan uzakta kalan Yağmur Tanrısevsin’in kariyeri için çok etkili ve önemli bir dizi oldu. Antakya’da çekimleri yapılan dizide Yağmur Tanrısevsin’in Gökhan Alkan ile çok başarılı bir dizi çifti olması da projenin başarısındaki önemli etkenlerden birisiydi.

Yağmur Tanrısevsin canlandırdığı Ayşe karakteri ile de çok beğenildi ve güçlü bir oyunculuk sergiledi. Bu dizi sayesinde sosyal medyada da hayran sayısını artıran, yurt dışındaki popülerliğini artıran Yağmur Tanrısevsin, sempatik kişiliği ile de ilgi odağı oldu.

Kalp Yarası dizisinden bu yana sosyal medyada da en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi olan Yağmur Tanrısevsin, yeni projeleri ile de hayranları tarafından hasretle beklenen bir isim haline geldi.

Oyuncunun yeni projesinin de bir sinema filmi olduğu ortaya çıktı. Üçüncü Gün isimli romantik komedi dizisinde izleyeceğimiz oyuncunun bu projesi de önümüzdeki dönemde fazlasıyla konuşulacak gibi duruyor. Oyuncu yeni projesiyle ismini sosyal medyada daha da geniş kitlelere duyuruyor ve yeni bir rüzgar yakalamışa benziyor. Twitter ortamında TT olan ve binlerce hayranının övgü dolu mesajları ile gündeme gelen oyuncu, romantik komediye de geri dönüş yapacak.

1990 yılında Mersin’de dünyaya gelen oyuncu, 2012 yılından itibaren dizilerde yer almaya başladı. Adını Feriha Koydum dizisindeki Ece rolünden sonra, Pis Yedili’de Müge ve Güneşi Beklerken’de Melis olarak izlediğimiz oyuncu, romantik komedi türünde de daha önce yer almıştı.

Kalp Yarası rüzgarını arkasına alan Yağmur Tanrısevsin yeni projesiyle yeni bir rüzgar yakaladı! 8

Mayıs Kraliçesi ve İki Yalancı isimli dizilerde etkili bir romantik komedi performansı sergileyen oyuncu, yeni film projesinde de yine benzer bir tarz ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yağmur Tanrısevsin’in İki Yalancı dizisindeki partneri Keremcem olmuştu. İkili birbirlerine çok yakıştırılmıştı. Kalp Yarası dizisinde benzer bir durum Gökhan Alkan ile de yaşandı ve dram dizisindeki Ferit ile Ayşe çifti de izleyenleri çok etkiledi.

Şimdi de Yağmur Tanrısevsin için Berk Atan ile partner olacağı iddiası ortaya atıldı. Sosyal medyada yayılan bu iddia gerçekleşir ise Yağmur Tanrısevsin’in yeni partneri ile de çok iyi bir uyum sergileyeceğini söyleyebiliriz.

Kalp Yarası rüzgarını arkasına alan Yağmur Tanrısevsin yeni projesiyle yeni bir rüzgar yakaladı! 9

Gönül Dağı dizisinde Taner karakteri ile öne çıkan Berk Atan, iki sezon boyunca Gülsim Ali İlhan ile başarılı bir dizi çifti olarak gündemde kaldı.

Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin de eğer iddialar doğru çıkar ise iyi bir çift olacaklarını söylemek yanlış olmayacaktır.