Ana sayfa Dizi Haberleri Kaçış dizisinde yeni bölümler geldikçe Engin Akyürek’in söylediği söz bir kez daha gerçek oluyor!

Kaçış dizisinde yeni bölümler geldikçe Engin Akyürek’in söylediği söz bir kez daha gerçek oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın Türkiye’de yayına başlaması ile birlikte Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi de izleyicilerin beğenisine sunuldu. 14 Haziran’da ilk bölümü yayınlanan dizinin her hafta yeni bir bölümü paylaşılıyor. Bu yeni bölümler yayınlandıkça da Engin Akyürek imzasını taşıyan hikayenin hem farklı hem de özel olduğu fikri daha da yaygınlaşıyor.

Disney Plus’ın ilk yerli projesi olması noktasında Kaçış dizisinin başarısının sonraki yapımlar için de bir ölçüt olacağı ortada. Engin Akyürek’in yıllar önce yazdığı hikayenin bugün bir dizinin konusu olması ve oyuncunun da başrolde yer alarak Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı yapması önemli bir gelişme.

Kaçış dizisinin her yeni bölümü yayınlandıkça sosyal medyada yapılan yorumlarda da farklılar gözüküyor. Engin Akyürek de röportajlarında dizinin tamamının izlenmesi gerektiğini ve bundan sonra değerlendirilmesini rica etmişti. Oyuncunun dediği gibi, dizinin sonuna doğru yaklaşılırken destek daha da güçleniyor ve övgüler artıyor.

Kaçış dizisinde yeni bölümler geldikçe Engin Akyürek'in söylediği söz bir kez daha gerçek oluyor! 8

Engin Akyürek, “Her bölüm bittiğinde bir sonraki bölümü merak edeceklerini düşünüyorum” diyerek, izleyicilerin bugünkü tepkilerini de aslında çok önceden haber vermişti.

Bir dizi hayranı sosyal medyada yaptığı yorumda, “Kaçış dört dörtlük bir dizi olmuş. Aşk dizilerinden ziyade böyle evrensel bir konunun işlendiği, etkileyici bir hikaye” diye yazdı.

Her sahnede gözyaşı döktüğünü belirten bir başka izleyici ise, hikayeyi Engin Akyürek’in yazmasının kendisini derinden etkilediğini de belirtiyor.

Bir başka izleyici ise normal hikayelerden daha farklı olan Kaçış kendisine heyecan verdiğini belirten ifadeler kullandı. İzleyici, “Bu çok güzel, çok heyecan verici bir hikaye. Gözünüzü ekrandan ayırmadan, dikkatle izlettiriyor. Herkesin emeğine sağlık” yorumunda bulundu.

Kaçış dizisinde yeni bölümler geldikçe Engin Akyürek'in söylediği söz bir kez daha gerçek oluyor! 9

Sosyal medyada Kaçış dizisiyle ilgili yurt dışından da birçok izleyicinin yorumları sosyal medyada yayılıyor. Farklı dillerde ve farklı kültürlerdeki bu izleyici grubunun buluştuğu ortak nokta ise Engin Akyürek’in başarısının çok etkileyici olduğuydu…

İrem Helvacıoğlu ile birlikte Kaçış dizisinin başrolünde yer alan Engin Akyürek, Disney Plus’ın Türkiye açılış projesinde övgüyü hak eden bir performansa imza atmış durumda.

Kaçış dizisiyle birlikte Disney Plus yetkilileri de büyük etkileşimin farkında ve yeni Türk dizilerinin yapımı konusunda da bu durumun önemli bir itici güç olduğunu söylemek gerekiyor.