Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nın final yapması ihtimali, izleyiciyi harekete geçirdi!

Kalp Yarası’nın final yapması ihtimali, izleyiciyi harekete geçirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisi, onlarca dizi arasında yoluna devam ediyor ama yaşanan reyting düşüşleri, izleyiciyi endişelendiren bir sürece getirdi durumu! Dizi, Haziran ayında yayınlanmaya başlamıştı.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in başrolünde oynadıkları dizi, ikilinin ekran uyumlarının da tutması ile birlikte hikayesiyle de beğeni topluyor. Ekranda Üç Kuruş ve Yasak Elma gibi reytingde yarışan iki çok konuşulan dizinin yanında Kalp Yarası, sakin ama derinden ilerlemeye devam ediyor.

Dizinin reytingleri yaz sezonunda çok daha iyiydi ama sezonda düşüşe geçti. Hikayedeki bazı aksaklıkları işaret eden izleyiciler, final olmaması için senaryoya katkı bile sağlamaya çalışıyor şu sıralar!

23. bölümü yayınlanan Kalp Yarası dizisinin tüm kişiler kategorisinde bir şekilde kemik izleyici ile durum kurtarılıyor.

Ancak reytinglerin düşmeye başlamasından sonra sosyal medyada dizinin takipçileri endişelerini dile getirerek diziyi kurtarmak ve final yoluna girmemesi için ellerinden geleni yapmaya çalışır haldeler şu sıralar…

Kalp Yarası'nın final yapması ihtimali, izleyiciyi harekete geçirdi! 7

Diziyi başından beri takip eden izleyiciler, yaptıkları yorumlarda senaristlere Ayşe ve Ferit’in eskiden olduğu gibi mutlu, aşık hallerine geri dönmesi isteğinde bulunarak hikayeye katkı sağlamaya çalışıyorlar.

Gidişattan memnun olmayan izleyicilerin bu hamlelerini senaristler duyar mı bilinmez ancak Kalp Yarası dizisinin reytinglerinin düşmeye başlaması karşısında izleyici hayli endişeli!

Kanalın final ile ilgili herhangi bir kararı olmamasına karşın, artık ekranda izledikleri dizilerin reytinglerini merakla takip eden izleyici kitlesi, önden uyarılarını yapmaya başlıyor. Dizinin yeni bölümünün reytingleri de bu nedenle daha bir merakla beklenmekte. Bakalım atv’nin Kalp Yarası’nı final kararına götürecek bir reyting mi çıkacak, yoksa hikayeye seyircinin isteği dikkate alınarak eklenecek kimi gelişmeler kurtarıcı olarak eklenecek mi? İzleyip göreceğiz…

İşte Kalp Yarası 24. bölüm fragmanı…