Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahsen Eroğlu gibi genç isimlere Mert Fırat’tan büyük fırsat!

Ahsen Eroğlu gibi genç isimlere Mert Fırat’tan büyük fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay ile başrolde yer alan Mert Fırat, şu sıralarda tiyatro faaliyetleri için çaba harcıyor. DasDas’ın kurucularından olan Mert Fırat, Ahsen Eroğlu’nun ilk tiyatro oyununun prömiyerine katıldı.

Son dönemde genç oyuncuların tiyatroya yönelmesi ile ilgili soruyu yanıtlayan Mert Fırat, sahnenin Ahsen Eroğlu’na çok yakıştığını söyledi. Tiyatronun çok emek isteyen bir iş olduğuna değinen ünlü oyuncu, “Çok çaba istiyor, çok özveri istiyor. Ahsen de, Tunahan da, yeni nesil oyuncularda yeni ışıklar gördüğümüzde onları sahnemize davet ediyoruz. Onlar da emek sarf ederlerse bir işin, hayatın parçası oluyoruz” diye konuştu.

Mert Fırat, DasDas’ın kurucu ortaklarından birisi olduğunu ve tüm bu projelerle yakından ilgilendiğini anlattı. Diziler yerine genç oyuncuların tiyatroyu tercih etmesinin önemini anlatan Mert Fırat, yakın zamanda başka isimlerin de sahneye çıkacağının müjdesini verdi.

Kendisinin hem yapımcı hem de oyuncu olduğunu hatırlatan Mert Fırat, “Yakın zamanda başka arkadaşlarımızı kazandıracağız. Yapımcı arkadaşlarımın çoğu gibi, bu tecrübenin çok önemli bir tecrübe olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yeni neslin tiyatro sahnesinde yer almasının çok değerli olduğunun altını çizen oyuncu, yeni isimlerle birlikte DasDas’ta yollarına devam edeceklerini anlattı.

Bir oyuncunun disiplinli olmasının ve mesleğe dair duruşunun olmasının önemine işaret eden Mert Fırat, tiyatro sahnesinin özel bir yer olduğunu ifade etti.

Ahsen Eroğlu gibi genç isimlere Mert Fırat'tan büyük fırsat! 7

Ahsen Eroğlu ile Tunahan Çilingir’in başrolünde yer aldığı Ağaçtaki Kız oyunu DasDas’ta sahnelenmeye devam ediyor.