Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin kendisi hakkındaki şehir efsanesini yerle bir etti!

Yağmur Tanrısevsin kendisi hakkındaki şehir efsanesini yerle bir etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, en son Kalp Yarası isimli dizideki Ayşe karakteri ile gönülleri bir kez daha kazanmıştı. Yaklaşık 1 yıldır herhangi bir projede yer almadığı için hayranlarının heyecanla yeni projelerini beklediği oyuncu, son yılların en sevilen genç kadın oyuncularından birisi olarak öne çıkıyor.

Yapımcılardan birçok teklif aldığı bilinen oyuncu geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada hayranlarına bazı sürprizleri olabileceğini ama henüz netleşmediğini söylemişti. 2023 yılında yeniden ekranlara dönmesi istenen oyunculardan birisi olan Tanrısevsin, doğru tercihi yapmak için teklifleri titiz bir şekilde değerlendiriyor. İçine sinen bir senaryo olduğu zaman teklifleri kabul ettiğini anlatan oyuncu, kendisine böyle güzel senaryolar geldiğini de ifade etmişti.

Bir dergi için seramik atölyesini açan oyuncu, üniversite yıllarında tanıştığı seramik yapma hobisini hayatının bir parçası haline getirdi.

Yağmur Tanrısevsin kendisi hakkındaki şehir efsanesini yerle bir etti! 7

Oyuncu, “Seramik yaparken kendimi anda hissediyorum” diye konuştu. Zamanda yolculuk yapabilse en çok Picasso ile seramik yapmak isteyeceğini anlatan oyuncu, hayattaki en büyük ilhamının da üretmek olduğunu ifade etti.

Ünlü oyuncu, kendisiyle ilgili duyduğu en ilginç dedikodu sorulunca da şöyle konuştu: “Hafızamı sildirdiğim ile ilgili dedikodular çıkmıştı. Öyle bir şey yoktu, komikti.”

Yağmur Tanrısevsin aslında bu sözleri ile bir dönem çok konuşulan ve şehir efsanesi haline gelen hafızasını sildirme konusunun da gerçek olmadığını tamamen asparagas bir bilgi olduğunu açıkladı.

Oyunculuğun kendisi için farklı hayatlar yaşayabilmek olduğunu ifade ederken, hayranları ise yeni projelerini ve rollerini heyecanla beklemeye devam ediyor.

En son insan içinde ne zaman ağladığı sorulan oyuncu, Kalp Yarası dizisinin final bölümünden bahsetti ve şöyle konuştu: “Kalp Yarası’nın dizisinin final bölümünde, duygusal bir bağım oluştuğu için çok üzülmüştüm. Veda ederken çok ağladım.”

Ünlü oyuncu bu sözleri ile Kalp Yarası dizisinde kendisini beğeniyle takip eden hayranlarını bir hayli duygulandırmış oldu.