Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kalp Yarası’nın yıldızı Gökhan Alkan’dan romantik paylaşım! Ünlü çift evleniyor mu?

‘Kalp Yarası’nın yıldızı Gökhan Alkan’dan romantik paylaşım! Ünlü çift evleniyor mu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’nin reyting rekortmeni dizisi’Kalp Yarası’ ile kariyerinde sıçrama yaşayan  Gökhan Alkan hem aşkta hem de işte kazanan ünlüler arasında yer alıyor.

Oyuncu, bir süredir ‘Yasak Elma’ dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Nesrin Cavadzade ile aşk yaşıyor. Çift, geçtiğimiz Ağustos ayında nişanlanmıştı.Datça’da bir otelde yer ayırtan yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, kendi ve sevgilisinin ailesini burada toplanmıştı. Sevgilisi Nesrin Cavadzade’ye romantik bir evlilik teklifinde bulunan Gökhan Alkan ‘Evet’ yanıtını almıştı.

'Kalp Yarası'nın yıldızı Gökhan Alkan'dan romantik paylaşım! Ünlü çift evleniyor mu? 7

Zaman zaman haklarında ayrılık haberleri çıksada Gökhan Alkan, instagram hesabından yaptığı son paylaşımla ‘her şey yolunda’ mesajını verdi. ‘Kalp Yarası’nın çekimleri nedeniyle Hatay’da bulunan ünlü oyuncu sevgilisiyle fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Gökhan Alkan sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda Nesrin Cavadzade’yi sürekli alnının üstüne etiketleyip ‘Alın yazım’ mesajı veriyor. Çiftin ‘Hayat Hatırası’ yazısının önünde verdikleri poz oyuncunun takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Öte yandan çiftin evlilik hazırlıklarına başladığı da iddia edildi. Ünlü çiftin düğün yeri için yine Datça’da karar kıldığı haberleri de basında yer aldı.