Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız reytinglerde birinci oldu ama sosyal medyada sınıfta kaldı!

Camdaki Kız reytinglerde birinci oldu ama sosyal medyada sınıfta kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sürükleyici dizilerinden Camdaki Kız, dün akşam tüm reytinglerde tüm kategorilerde birinci olarak zirveyi yine ele geçirdi. Ancak dizi sosyal medyada rakibi Bir Zamanlar Çukurova’nın çok gerisinde kaldı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 7 Ekim Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova oldu.

Başrollerinde Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, reytinglerde totalde ikinci olarak Camdaki Kız’ın gerisinde kaldı. Ancak sosyal medyada rakibini katbekat geçmeyi başardı. Bir Zamanlar Çukurova, gün boyu hakkında yapılan 32 bin 492 paylaşımla günün birincisi oldu.

Camdaki Kız reytinglerde birinci oldu ama sosyal medyada sınıfta kaldı! 7

Reytinglerde tüm kategorilerde birinci olan Camdaki Kız ise sosyal medyada rakibinin katbekat gerisinde kaldı. Başrollerinde Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan’ın yer aldığı Camdaki Kız ile ilgili gün boyu yapılan paylaşım sayısı 8 bin 152’de kaldı.

TRT1’in dev bütçelerle ve büyük iddialarla ortaya çıkardığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ise tam bir hayalkırıklığı oldu. Yayına geldiği ilk günden beri reytinlerde bir türlü istediği sonucu elde edemeyen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı sosyal medyada da sınıfta kaldı. Başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı dizi hakkında 6 bin 911 paylaşım yapıldı.

Büyük hüsran yaşayan bir başka dizi de Uzak Şehrin Masalı. Başrolünde Aslıhan Günel’in yer aldığı dizi ilk bölümünden bu yana çok kötü reyting sonuçları alıyor. Finale hazırlanan Uzak Şehrin Masalı hakkında yapılan paylaşım sayısı bin 171 oldu.