Ana sayfa Dizi Haberleri Kalpleri yakarak final yapan Kalp Yarası dizisine kardeş geliyor!

Kalpleri yakarak final yapan Kalp Yarası dizisine kardeş geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisi, geçtiğimiz yaz aylarında başlamış ve 32. bölümü ile birlikte 21 Şubat Pazartesi günü son kez ekrana geldi. Dizinin bitmesinden bu yana 3 hafta geçti ama hayranların yüreği hala soğumadı… Antakya’da çekimleri yapılan proje çok iyi bir hikayeye sahip olmasının yanı sıra, başrol çiftinin güçlü uyumuyla da çok konuşuldu.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisi projenin sürükleyicileri oldu. Onların enerjisi ve ekibin çabaları ile birlikte 32. bölüme kadar devam edebilen proje, reytinglerin iyice düşmesi nedeniyle de final yapmak durumunda kaldı. Sosyal medyada hayranlar final olmaması için çok çaba sergilemesine rağmen, tüm bu çabalar sonuçsuz kalmıştı. Dizinin sosyal medya gücü, reytinglerine oranla çok daha iyiydi.

Süreç Film tarafından hazırlanan Kalp Yarası dizisinin ardından ise yeni projeler için çalışmalar hızlandı. Kalp Yarası dizisi bitti belki ama kardeş projeler için yoğun bir çalışma yapılıyor. Yaz projeleri için çalışmaları sürdüren Süreç Film’in yeni dizisinden ilk bilgiler ortaya çıktı.

2003 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Yıldız Hülya Bilban, 2008 yılında İki Aile dizisinin yönetmenliği ile projelerin başında yer almaya başladı. Hayat Devam Ediyor, O Hayat Benim, Kehribar, Yıldızlar Şahidim isimli projeleri yöneten Hülya Bilban, en son Kalp Yarası dizisinin yönetmeni olarak başarılı bir iş yürütmüştü.

Yine Hülya Bilban’ın yönetmenliğini yapacağı yeni Süreç Film dizisi için ön hazırlıklara başlandı. Yeni dizinin detayları merak edilirken, projenin yine bir dram yapımı olması ise dikkat çekiyor.