Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu’nun son filminin yurtdışı başarısı parmak ısırtıyor!

Kadir Doğulu’nun son filminin yurtdışı başarısı parmak ısırtıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Önümüzdeki günlerde eşi Neslihan Atagül ile birlikte yıllar sonra “Fatih Harbiye” dizisinde ilk defa aynı projede yer alacak Kadir Doğulu çifte heyecan yaşıyor.

Kadir Doğulu oyuncu kimliğinin yanı sıra sahibi olduğu Alim Yapım ve Menajerlik şirketi altında başarılı işlere de imza atıyor. Alim Yapım’ın Kazakistan ortak yapımı olarak çektiği; Kadir Doğulu ve Kazak oyuncu Nurlan Koyanbayev’in başrolünü paylaştığı “Kazak İşi Türkiye’de” filmi geçtiğimiz haftalarda Kazakistan ve Rusça konuşulan ülkelerde vizyona girdi.

“Kazakh Business in America” uyarlaması olan film vizyona girmesiyle birlikte büyük ilgi gördü ve gösterildiği 10 hafta da gişe rekorları kırarak Marvel’in merakla beklenen sinema filmi Spider-Man No Way Home’u geçmeyi başardı.

Kadir Doğulu’nun son filminin yurtdışı başarısı parmak ısırtıyor! 7
Başrollerinde Kadir Doğulu ve Nurlan Koyanbyaev’in oynadığı komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Erdal Cindoruk, Ece Gürer, Sedat Bilenler, Iraz Akçam, Deniz Karausta ve Ferhat Işıktaş rol alıyor.

Kazak oyuncu kadrosu ise Koyanbayev ile Zhan Baizhanbayev, Ramazan Amantai, Dariga Badykova, Gulnaz Zholanova, Zhahan Utargaliyev ve Kajet Smagulov’dan oluşuyor.

Kazak İşi serisinin beşinci filmi olan Kazak İşi Türkiye’de bir komedi filmi. Daha önce Afrika, Amerika, Güney Kore ve Brezilya’da çekilen projenin son filmi ise İstanbul’da çekildi. Yönetmenliğini Anvar Matzhanov‘un senaristliğini Nurlan Koyanbyaev, Sabit Rakhimbayev ve Iliaz Dzhaparov’un üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini ise Kanatzhan Mirzagaliyev yaptı.