Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7’nin Emanet dizisi reytinglerde herkesi fena şaşırttı!

Kanal 7’nin Emanet dizisi reytinglerde herkesi fena şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan Emanet dizisinin reytingleri artık hatırı sayılır ve konuşulması gereken bir noktaya doğru geldi. Ana akım medyada yayınlanan dizilerin yanında düşük oranlar elde ettiği için çok fazla kıyaslanmıyordu.

Ancak Emanet dizisinin son haftalarda ağır ağır da olsa reytinglerinin yükselmesi, daha geniş kitleler tarafından konuşulur hale gelmesi dikkatleri çekmeye başladı… Yaman ve Seher’in aşkları nihayet düğün ile taçlandı… Geride bıraktığımız hafta boyunca düğün konusu bir hayli öne çıktı.

İzleyiciler de ekran başında neler olacağına, evlenip evlenemeyeceklerine, son anda bir sorun çıkıp çıkmayacağına kilitlenmişti. Emanet dizisinde heyecanı artıran bu sahneler nedeniyle reytinglerde de önemli bir yükseliş gözüküyor. Özellikle de bu yükselişi total grubunda görmekteyiz.

Star TV’nin Akrep gibi çok iddialı bir dizisini bile total performansı ile geçen bir Emanet görünüyor.3’lü reyting oranlarında bulunan dizi, totalde yükselmesini de sürdürecek gibi bir izlenim veriyor.

Perşembe günü Akrep 21. olurken, Emanet totalde 19. sıradaydı. Cuma günü ise atv’nin Akrep dizisi totalde 13. olurken, Emanet ise biraz daha düşük oranlar elde etmiş ve 18. sırada yerini almıştı.

Yani artık ana akım medyada yer alan dizilerle bile yarışma noktasına gelen günlük bir dizi görüyoruz. Bu durum, Karamel Yapım imzası taşıyan Emanet dizisinin başarısı olarak göz kamaştırıyor.