Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim dizisinin ömrünü kısaltan detay!

Seni Çok Bekledim dizisinin ömrünü kısaltan detay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Seni Çok Bekledim dizisi dün akşam 9. bölümü ile yayındaydı… Dizinin Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolde yer alması nedeniyle bu iki oyuncunun hayranları tarafında çok desteklenmesi normal…

Ancak hikayenin o kadar da ilginç bulunmadığını reyting sonuçları net bir şekilde anlatıyor. Seni Çok Bekledim dizisi, bir ara ufak ufak yükselişler yaşayarak iyiye doğru gidişat sergiliyordu. Ancak dizinin dün akşamki reytingleri adeta şoke edecek şekilde geldi…

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu gibi iki güçlü isme rağmen, Star TV dizisi adeta çökmekte olduğunu anlatıyordu… Zira reytingler tüm kategorilerde zayıflama yaşandığını, izleyici ilgisinin git gide azaldığını anlatıyor.

Seni Çok Bekledim’in hikayesinin gelişmesi ile birlikte izleyici ilgisinin de artacağı beklentisi yavaş yavaş kayboluyor. Star TV, diziyi bu sezon sonuna kadar ekranda tutacaktır. Ancak ikinci bir sezon olması pek de gerçekçi bir durum gibi gözükmüyor.

Sürpriz bir final pek beklenmese de, Star TV’nin final yaptırdığı Sol Yanım dizinin de Seni Çok Bekledim’e benzer oranlara sahip olduğunu ve kanalın daha fazla yapımı taşımak istemeyerek 12. bölümde bitirdiğini hatırlatalım.